Десислава Атанасова в Панорама: Нито един от двамата кандидати за управител на БНБ не притежават качества и авторитет

01.04.2022 / 23:55 12

кадър: БНТ

Тя коментира и арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

Ролята на опозицията е не само да критикува правителството, а и да предлага реалните и верни решения за държавата, това коментира в "Панорама" председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

По думите й много от предложенията и решенията, свързани приоритетно с ежедневието на българите и предложени от ГЕРБ-СДС, са били отхвърляни от властта, единствено защото са предложения на опозицията.

Относно протеста на ГЕРБ-СДС днес в парламента по повод неявяването на премиера Кирил Петков на парламентарен контрол, Десислава Атанасова обясни, че идвайки на власт новото управление е заявило, че ще има промяна.

"Очаквахме парламентаризмът да се завърне изведнъж и народните представители да осъществяват парламентарния контрол съгласно Конституцията", добави тя.

Атанасова е категорична, че в момента има много въпроси, които спешно трябва да бъдат зададени, защото вълнуват обществото и касаят бъдещето на всички ни.

За пример даде подписания меморандум с "Джем корп", около който все още има много неизвестни като например това кой стои зад въпросния 1 млрд., който се твърди, че ще бъде инвестиран у нас, кои са акционерите.

Освен това трябва да се изясни въпросът за зърното и осигуряването на хляба на българите.

Според Десислава Атанасова нито един от двамата кандидати за управител на БНБ не притежават качества и авторитет, съпоставими с тези на настоящия гуверньор на централната ни банка.

Никой не печели от потъпкване на правото, демокрацията и Конституцията. Никой не печели от репресии, от полицейщина и от погазването на правовия ред. Шумът, вдигнат от ГЕРБ, беше адекватен на арести, извършени от некомпетентни органи и за това се произнесе българският съд, като отказа изобщо да разглежда въпросните протоколи заради които Бойко Рашков и министър-председателя Кирил Петков, основен кошаревски свидетел по този арест, си позволиха, допълни Атанасова.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62214 | Одобрение: -28356
Ти можеш да говориш най вече за себе си и за бсп, там ти е силата УхиленУхиленУхилен
2
2
Мракобес (преди 2 години)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Аз не веднъж съм го писал, но пак ще го напиша: Герб са на принципа и водят политика - когато печеля - печеля само аз, когато губя - губят всички! Това е истинското лице на герб! Тия са една черна дупка , която поглъща и опорочава всеки докоснал се до тях! Една мафиотска структура! Най-добрто нещо, което се случи и е много показаталено и пример за друго съзнание е тази самоорганизация ,която се случи с ПП! Без структури, без партийни организации и зависимости много хора се включиха в този процес! Това става само с израснали съзнания! Другите имат нужда от водач, защото са на ниво стадо! И чакат някой да им нарежда какво да правят и да ги гали ую по главата!, когато са изпълнили поръчението! Когато имаш хора , които се движат от дълг и съзнание - това е друго ниво! Герб никога няма да го разберат!
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
5
2
krasko (преди 2 години)
Рейтинг: 15461 | Одобрение: 5081
Летят в самолет Бай Тиквоч, поп и младеж. Самолетът се поврежда и забива надолу, а там само два парашута. Бай Бойко казал : Взимам единия парашут, защото аз съм най-умният, най-красивият, най-знаещият и хората имат нужда от мене..и скача. Попът казал на момчето : Ти скачай, аз съм вече стар, а животът е пред теб. Момчето : Дядо попе, скачаме и двамата..останаха все още два парашута. Оня най-знаещия и умният надяна ученическата ми раница !!!
2
3
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 135483 | Одобрение: -1982
Да не забравяме ,че външния ни министър е от ИТН. Много качество е там....
4
0
колю (преди 2 години)
Рейтинг: 7810 | Одобрение: 1285
а пък десито има такива качества, че не е за разправяне....
може и по-добре
2
2
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62214 | Одобрение: -28356
то пък тоя каримански къде ли не го предлагаха, какъв ли не беше...
7
0
dodo (преди 2 години)
Рейтинг: 11261 | Одобрение: 2051
Да сложат Деса че като гледам авторитета и е като на магистралка
6
0
Радостин (преди 2 години)
Рейтинг: 129174 | Одобрение: 4789
ГЕРБ пък не притежавате дори 1 добро качество.
Всеки да си получи заслуженото !
6
0
ас (преди 2 години)
Рейтинг: 149036 | Одобрение: 23466
интересно какво точно предлагат от герб? апартаментгейт суджукгейт барселонагейт или къщи за тъщи?
4
2
Мракобес (преди 2 години)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Все ми е тая кого ще сложат щом герб са против! Щом тия са против - значи със сигурност става! А тая кифла да се прибира с Дулово и да ходи да копа на полето ,че за нищо друго не става или да мие кенефите! Голяма простакеса!
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
5
0
Чичкото (преди 2 години)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Деса Простакеса се изходи по въпроса
Истината преди всичко
6
1
cron1 (преди 2 години)
Рейтинг: 80538 | Одобрение: -8722
Тиквун да не би да има някакви качества и авторитет? Ухилен
Марио Кроненберг

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама