Двама блъснати пешеходци за ден във Варна, единият е в болница със счупена челюст и травма на главата

14.03.2019 / 11:18 2

Вчера около 11:30 часа на бул. «Васил Левски» във Варна водачът на «Ситроен» А.В. (19 г.) блъска пешеходец, който пресича платното за движение. Вследствие на инцидента мъжът (56 г.) получава фрактура на челюст и травма на главата.


Блъснатият пешеходец е настанен за наблюдение и лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

По-късно, около 15:00 часа, в междублоково пространство в ж.к. «Чайка», водачът на неизвестно превозно средство, по време на движение назад, блъска пешеходка. Жената (69 г.) посещава болнично заведение около 18:30 часа, като е установено, че е получила контузни наранявания, като е прегледана и освободена от болнично заведение, без опасност за живота.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Mitko (преди 2 месеца)
Рейтинг: 2186 | Одобрение: 471
Никой не интересува в този град за безопасност на хора, още преди година создадох карта за ПТП във Варна, предложих на община конкретни мерки за подобряване на най опасните места, опитах се да се свържа с кмет и нищо. Карта http://bgurban.com/ptpmap/
3
0
Plachkov (преди 2 месеца)
Рейтинг: 539 | Одобрение: 229
Само двама, чак нереално!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама