Движение ДНЕС: България търси своя водач и това е Слави Трифонов!

19.02.2019 / 12:08 9

Публикуваме без редакция материалът от dnes-bg.org:

"Доброволците на Национален референдум 2016 иницииран от Слави Трифонов излязоха преди дни с позиция от координатор Илияна Маринова. Активистите заявяват: „Нищо не сме забравили, не сме се отказали,убедени сме не се е отказал и Слави Трифонов . Ще продължим битката за правдата! Ще я спечелим! Ще доведем до успешен край, заедно със Слави справедливата кауза на референдума! Каузата на промяната“!

Публикацията бързо се разпространи във Фейсбук. Последваха  стотици споделяния и коментари. Всеобщо е мнението както на доброволците, така и на мнозинството българи – повече така не може! Трябват конкретни действия!

„Да спрем да преглъщаме, да спрем да мълчим и търпим, да спрем униженията! Крайно време е след толкова години лъжи от политиците, да си вземем, да си отвоюваме откраднатия ни референдум – референдума на народа! Длъжни сме!“, обявяват те. 

„Часът удари. България търси своя водач. И това е Слави Трифонов! В негово лице хората отдавна виждат отговорността, надеждата за промяна..., виждат обединителя..., припознават алтернативата на статуквото! На него вярват, ценят го и го обичат“, подчертават в позицията доброволците.

„Слави, ние българите, не само доброволците от референдума, искаме да се съберем заедно с теб, да се обединим всички и да довършим започнатото с подписката от 2015 г. за свикване на националното допитване!“ Това е и основата, тезата около която се обединяват не само хората във Фейсбук, но и мнозинството българи.

Емоциите, надеждите и сълзите..., волята, категоричността и устрема на хората показват едно: Битката със статуквото на политическата класа беше временна загуба, но войната за достойната национална кауза, войната за изпълнение на 3-те решения от референдума, на 3-те искания премахнати от КС , войната за промяна в България и за по-добър живот ще бъде спечелена! Сега.", пише  dnes-bg.org.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
0
оги (преди 4 месеца)
Рейтинг: 85 | Одобрение: -5
СТ е самовлюбен глупак. Не виждате ли как тормози хората от екипа си и се прави на голям началник. Без диктовка от слушалката той е кръгла нула. Представете си го начело на държавата.
8
3
Yann (преди 4 месеца)
Рейтинг: 30963 | Одобрение: 13188
На тези, които им се струва правилно да гласуват за Слави Трифонов, ще кажа само едно: спомнете си продажното интервю с тиквата, в неговото предаване.
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.
6
6
n eXu s (преди 4 месеца)
Рейтинг: 58002 | Одобрение: -52198
Какви унижения, какви рферендуми...... Няма по-голямо унижение от това да си прост, неук и тъп. Като искат промяна, да погледнат първо себе си какво могат и какво са дали на държавата, че да искат нещо от нея.
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
25
4
4udovi6teto (преди 4 месеца)
Рейтинг: 11611 | Одобрение: 5316
О, Боже... но какво повече да искаме? На чалга държава - чалга водач!Гняв
Валери Станков
13
2
Blue hills (преди 4 месеца)
Рейтинг: 20592 | Одобрение: 10362
Виждахме!
57
3
Пешо от Виница (преди 4 месеца)
Рейтинг: 10655 | Одобрение: 5515
Конят е куц.....! Няма как да слезеш от огромния джип, да се лишиш от охраната и да поведеш масите?! Стига сте го лъгали , че може да бъде водач, когато сам не си вярва...
66
3
Ко? Не! (преди 4 месеца)
Рейтинг: 1112 | Одобрение: 537
Жална ни майка ако се кандидатира и глупаците гласуват за поредния "спасител".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама