Джип сгази колчетата на велоалеята по бул. „Съборни“ във Варна

20.11.2019 / 12:14 3

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

снимка: Нина Тодорова, „Виждам те КАТ – Варна“ 

Стотици варненци реагираха на снимка на джип, който е сгазил колчетата на велоалеята на бул. „Съборни“ в морския град. Кадърът е заснет тази сутрин и беше публикуван в групата „Виждам те КАТ – Варна“.

Голяма част от коментиращите са възмутени, мнозина смятат, че „трезвен човек не може да го направи това“. Други пък правят връзка между шофьора и игралната зала, пред която е спряла колата, с предположение, че човекът внезапно е усетил, че му е дошъл късмета и се е втурнал към машините.

Има и такива, които твърдят, че всъщност колата е аварирала и водачът е отбил към велоалеята, за да не остане на платното за движение и за да не блокира трафика.

Каквато и да е истината, от реакцията във Фейсбук става ясно, че всяко спиране върху велоалея, по каквато и да е причина, вече се приема са особено тежко нарушение от варненци. Има и такива, които коментират доколко са удачни еластичните колчета като преграда за автомобилите. Те често са „настъпвани“ от шофьори при маневри, но също така често са предизвикателство за вандалите. Хулигански настроени пешеходци също често ги ритат и блъскат, за да изпробват здравината им.

Като част от общинската инфраструктура, колчетата би трябвало да са застраховани, което гарантира бързото им възстановяване, ако бъдат повредени.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
cron1 (преди 3 години)
Рейтинг: 53635 | Одобрение: 1480
А защо сте му скрили номера??? ГнявГнявГняв
Марио Кроненберг
3
0
Mitko (преди 3 години)
Рейтинг: 2833 | Одобрение: 578
Н - наглост. Заради безнаказанност.
4
0
уйчо (преди 3 години)
Рейтинг: 74878 | Одобрение: -2677
Очаквам да претите тази снимка на КАТ, но без заличени номера и до дни да публикувате какво е наказанието на шофьора.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама