Експерти за сблъсъка Ковачев-Станишев: Няма победител

16.05.2019 / 09:36 5

Кадър: БТВ

Не мога да откроя победител от дебата, това са най-добре подготвените хора в двете листи на БСП и ГЕРБ. Така коментира по БТВ дебатът между Андрей Ковачев и Сергей Станишев политологът от Тренд Димитър Ганев.

Станишев беше скрит от кампанията, забелязвам сега за първи път негова изява, вероятно това се дължи на вътрешнопартийните противоречия, добави Ганев. Според социолога Кольо Колев също няма категоричен победител от дебата. Ако Ковачев говори пред млади юпита, той е безспорен победител в този клас. "Учудих се на Станишев как не го захапа, че кога освен добро място за бизнес, кога ще стане добро място за живеене. Ако се говорят пред тези 42%, които са бедни, безспорният победител е Сергей Станишев", подчерта Колев.

"Темите, които се засягат в дебатите не са тези, които вълнуват хората в България. Те няма да се решат от европейския, а от български дебат. Андрей Ковачев беше в дефанзивна роля, когато се говореше за скандалите, а при Станишев - съществените разлики между БСП и ПЕС за Истанбулската конвенция", посочи Ганев.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
3
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 42271 | Одобрение: -47719
Ето един тъпак, който нищо не е разбрал от написаното от мен.
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
3
12
ДИВАКА (преди 1 седмица)
Рейтинг: 28214 | Одобрение: -1021
ЕТО ,ВИЖДАТЕ ЛИ ..ВЗЕМАЙТЕ ПРИМЕР ОТ МИС..ТЯ РАБОТЕЙКИ НА МАГИСТРАЛАТА РАЗВИВА ТРАКТАТ ЗА РАЗВИТИЕТО НА МОЗЪКА НА РАСТЕНИЕТО ГРОБ..В ОЧАКВАНИЯТА НА НАШАТА МНОГОУВАЖАЕМА ДАСКАЛИЦА ПО ПОЛОВ СПОРТ Е ,ЧЕ СЛЕД 3000 ГОДИНИ ,ЩЕ СЕ ЗАРОДЯТ НАЧЕНКИ НА АКЪЛ В МАЛКО ОТ ГРОБЧЕТАТА,ДРУГИТЕ ОЧАКВА СЛЕД ОЩЕ 2000 ГОДИНИ..МИС И ЕДНА ЛИЧНА МОЛБА..НЕКА ГОВНОТО МЕ ВКЛЮЧИ В СПИСЪКА..САМО ЕДНА СВИРКА,МОЛЯ...Изплезване:devil:Изплезване
2
3
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 42271 | Одобрение: -47719
Ако трябвам да бъдем честните, за да се променят доходите на народа, той трябва първо да си развие мозъка, после да излезе от кръчмите и да почне да работи.....
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
3
3
Пешо от Виница (преди 1 седмица)
Рейтинг: 8255 | Одобрение: 4560
И едните и другите са маскари.....8-). БСП беше на власт и нищо не направи съществено, сега е ГЕРБ , но нещо да се е променило видимо в доходите на народа? Време е Авгиевите обори да се изринат!!!!
0
6
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 42271 | Одобрение: -47719

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама