Ето защо не допускат родителите до трибуните на басейн "Приморски" - разконцентрирали децата

11.10.2018 / 15:42 9

Снимка: Петел

Както "Петел" вчера писа достъпът до трибуните на басейн "Приморски", който до скоро беше свободен, вече е ограничен дори и за родителите на трениращите деца. Причината се оказа, че треньорите считат, че родителите разконцентрират децата. Ето какво написаха от община Варна във връзка със случая:


"Общинската спортна база, стопанисвана и управлявана от ОП „Спорт – Варна“, отговаря на стандартите на международните федерации. ПК „Приморски“, който е част от нея, е предназначен за извършване на спортна, състезателна и тренировъчна дейност. При провеждане на състезания, независимо от какъв характер – срещи от спортния календар или приятелски, между местни клубове, достъпът до трибуните е свободен. 

По предложение на треньорите на спортните клубове, изразено и писмено, при провеждане на тренировъчна дейност присъствието на родители в близост до водната площ разконцентрира децата и не помага за ползотворната работа с тях.".

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
SSR (преди 8 месеца)
Рейтинг: 575 | Одобрение: 200
Не си спомням като малък майка ми или баща ми да са присъствали на тренировките в басейна... И сега не ми се случва да ходя на тренировките на дъщеря ми по карате или да мога да гледам зад рамото и какво рисува в извънкласните си дейности по изобразително изкуство....  Родители, оставете въздух на децата си. Хиперпротекцията води до същите резултати, до които и пълната незаинтересованост от ваша страна. Балансът е най- важен...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама