Нов сигнал от родители до "Петел": Абсурдни условия на басейн "Приморски" във Варна, децата се преобличат в мрачен коридор

11.10.2018 / 19:38 5

снимки: читатал

Недоволството на родителите, чиито деца тренират плувни спортове на общинския плувен комплекс "Приморски" във Варна е на път да достигне критична точка. Освен че те вече не могат да гледат децата си от трибуните, трябва да се примирят и с абсурден нов ред за преобличане.

Ето какво написа до "Петел" една майка за ситуацията тази вечер на басейна. Тя ни изпрати и снимки от мястото:

"Заради очевидно непланиран предварително ремонт, стотици деца бяха оставени в тъмен открит коридор пред стълбището на треньорите. Родителите нямат право на достъп към съблекалните, за да видят в какви условия се събличат децата. За сметка на това след тренировката десетки родители преобличаха голите си деца  на открито - в същия мрачен и студен коридор под стълбите. Както е ясно, майки и бащи не могат и да ги гледат след като от месец и половина половина трибуните са затворени. На касата обясниха, че нямат охрана и това е причината. Но родителите имат право само да плащат. Независимо от броя на посещенията, месечната такса към клубовете е твърда."

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама