Нов сигнал от родители до "Петел": Абсурдни условия на басейн "Приморски" във Варна, децата се преобличат в мрачен коридор

11.10.2018 / 19:38 5

снимки: читатал

Недоволството на родителите, чиито деца тренират плувни спортове на общинския плувен комплекс "Приморски" във Варна е на път да достигне критична точка. Освен че те вече не могат да гледат децата си от трибуните, трябва да се примирят и с абсурден нов ред за преобличане.

Ето какво написа до "Петел" една майка за ситуацията тази вечер на басейна. Тя ни изпрати и снимки от мястото:

"Заради очевидно непланиран предварително ремонт, стотици деца бяха оставени в тъмен открит коридор пред стълбището на треньорите. Родителите нямат право на достъп към съблекалните, за да видят в какви условия се събличат децата. За сметка на това след тренировката десетки родители преобличаха голите си деца  на открито - в същия мрачен и студен коридор под стълбите. Както е ясно, майки и бащи не могат и да ги гледат след като от месец и половина половина трибуните са затворени. На касата обясниха, че нямат охрана и това е причината. Но родителите имат право само да плащат. Независимо от броя на посещенията, месечната такса към клубовете е твърда."

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
е (преди 1 месец)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Истината е, че затварянето на трибуните за родители е голяма глупост. 
1
1
Смс (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ние преди 20 25 години като тренирахме там съблекалнята ни беше 5 звезди !! Стига глупости майки прекалявате
1
1
аман (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Че го няма Форфи/да почива в мир/ да ревне с пълно гърло. Скъпи родители, стига лигавщини, оставете децата да тренират спокойно .
3
1
peshko (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Дръжте ги още в България, правете им бъдеще. Учете ги на Хан Крум и литература. Скоро самите деца ще ви бият по главите, задето не сте ги карали на английски и компютри, че да могат да напуснат страната вече. Плуване във Варна Усмивка... то във Враца е по-уредено и красиво. Дано като поотраснат момчетата и момичетата да стават за продавачки и охранки в Мола, да влязат в редиците на просперираща Варна.
1
3
brawo (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Похвално е да се каляват децата. И без това няма вече казарма. Нека да ги възпитаваме от малки. Тук в Сибир даже голи ги караме да бягат в снега.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама