Eвродепутатът Ева Майдел за шефа на ХелпКарма:Неговият проект предоставя възможност на хората да събират средства за добри каузи по бърз и прозрачен начин

07.11.2020 / 10:48 7

фото: EPP Group in the European Parliament, фейсбук 

видео: Бтв

Бтв показа разследване  за високите месечни възнаграждения на служители на фондацията. Мария Цънцарова обяви, че платформата отчита за две години и половина 21 милиона лева дарения. Според репортажа на БТВ от тях за хората в нужда са отишли малко над 13 милиона.

Днес от lentata.com показаха пост на Eвродепутата Ева Майдел, с който тя хвали шефа на ХелпКарма Константин Кръстев във фейсбук страницата на ЕНП.

Ето какво пише тя:

„Константин Кръстев е основател и председател на фондация HelpKarma. Неговият проект предоставя възможност на хората да събират средства за добри каузи по бърз и прозрачен начин. За кратък период от време той успя да изгради най-голямата общност за взаимопомощ в България. Откакто започна кризата с COVID-19, неговият проект дава възможност на всички да играят активна роля в борбата срещу пандемията и да подкрепят онези, които имат най-голяма нужда от помощ. Много болници в малките градове в България вече са получили дарения за медицинско оборудване и оборудване за персонала. Преди HelpKarma набирането на средства в България беше бавно и много често обременено от бюрокрация. Днес бързото набиране на средства е от решаващо значение. HelpKarma се превърна в много повече от уебсайт или платформа, тя се превърна в мисия, която има за цел да спаси живота на хората " Ева Майдел.

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 180822 | Одобрение: 11662
Майдел на лекар....Господине, обръща се лекарят към пациентката.....Не съм господин, а госпожа.....Госпожа, имаш проблем с простатата.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
4
0
MrBean (преди 2 месеца)
Рейтинг: 47669 | Одобрение: 7154
Личи си кой взема парите.Не може човек замесен в колекторска фирма да не иде в ада!!! Защото те правят за хората ад на земята,проклети да са!
4
0
motoristka (преди 2 месеца)
Рейтинг: 72901 | Одобрение: 34881
Евчето е "отхапала ябълката", за това е този патос.... 
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
5
0
Дедо (преди 2 месеца)
Рейтинг: 7430 | Одобрение: 3430
Добре бе, Майдел - " предоставят на хората възможност за бързо събиране на пари ...." , ама - за себе си осигуряват възможност за БЪРЗО  ЗАБОГАТЯВАНЕ... Що така бе, Ево !!!
7
0
уйчо (преди 2 месеца)
Рейтинг: 29730 | Одобрение: -2115
Това е най-гнусната кражба, от пари за болни!
9
0
Пешо от Виница (преди 2 месеца)
Рейтинг: 63862 | Одобрение: 22922
Когато шумоленето на парите заглушава гласа на съвеста! Ева, за колко кинта се продаде,майче? Те  станали милионери от левчетата на баба Марийка ,тя ги хвали? Боже, де гьостерица за теб и за такива като теб, Ева?!!!Гняв
7
0
айки (преди 2 месеца)
Рейтинг: 23069 | Одобрение: 7529
яяяя стига ...тая Мендел защо ги защитава......нищо не правят......искат ти личните данни, снимка на нуждаещия се и снимка на личната карта....защо???? имат ли право да изискват такива данни......синът ми имаше нужда от помощ....накараха ни сами да си търсим дарители и когато им поисках документ за право над личните данни се покриха,......за мен са мошеници.....!!!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама