ГЕРБ представя политическата си платформа за евроизборите! Цветанов: Сигурен съм, че ще спечелим най-много гласове (на живо)

14.04.2019 / 13:05 6

Платформата ни трябва да бъде представена от кандидатите ни за евродепутати, защото те ще защитават интересите на България. Днес ще представим резултатите от управлението ни, които се припокриват с тези на Европа. Ще покажем и за какво ще работим. Силата ни е, че нашата платформа се припокрива изцяло с приоритетите на ЕНП. Искам да благодаря на всички депутати, общински съветници и евродепутати, които са тук. С тяхна помощ съм сигурен, че ГЕРБ ще спечели най-много гласове на евроизборите.

Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на представянето на политическата платформа на партията за предстоящите евроизбори, пише novini.bg.

"И на тези избори ГЕРБ излиза с най-добрите идеи и предложения за бъдещето на Европа. То е цифриво. Нашата основна задача е защита на личните данни и авторското право. За нас цифровите умения са най-важни. Те са важни, за да отговорим на едно от най-големите предизвикателства пред Европа днес - борбата с дезинформацията онлайн", разкри приоритетите на ГЕРБ в цифровизацията българският еврокомисар Мария Габриел.

"Свързаността е възможност, но има и риск. Най-големият риск е киберпрестъпността. Ние заставаме твърдо зад създаването на единен център по киберсигурност. Трябва да има ясни и етични правила за изкуствения интелект. Ще работим Европа да се сдобие със свой суперкомпютър. Нашето желание е да разпространим още по-широко на нашето културно наследство, като това е пряко свързано с дигитализацията. Отборът на ГЕРБ ще работим за първата изцяло европейска цифрова програма с бюджет от над 9 млрд. евро. През тези години пказахме, как европейското финансиране преобразява големите градове, но се отразява и на малките населени места. Всички от ГЕРБ ще работим за това", категорична беше Габриел. 

След нея думата взе Андрей Новаков. "От ГЕРБ ще продължим да работим всяка една община, всяко едно населено място да продължи да получава европейско финансиране. За разлика от нашите опоненти ние можем да направим това, защото по тяхно време нямаше работещи еврофондове. Всеки ден трябва да се борим с техните фалшиви новини и да ги опровергаваме. Факт е, че България ще получи най-големия си бюджет от ЕС в следващата финансова рамка. Ето за това работим ние. Всички българи трябва да знаят, че ЕС стои зад тях и парите ще продължат да се увеличават. Европейско финансиране и кохезионна политика трябва да има дотогава, докато има и един човек, който се нуждае от тях", обяви Новаков.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
1
kaka (преди 5 години)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Аве петли,нямате ли цензура ? Да не показвате гадната мутра на този жалък човечец по 20 пъти.Нека се докаже че е чист и невинен,пък ще гласувам за него,ама като стане плеймейт или плеймейтка нали е от спорта.
13
4
Цвъсансьорът (преди 5 години)
Рейтинг: 1557 | Одобрение: 847
Всяка сутрин ставаме с информация за поредната герберастка кражба, а вечер лягаме със следващата герберастка кражба. Нямат спирка. Кражба, и след кражбата пак кражба.
13
4
Цвъсансьорът (преди 5 години)
Рейтинг: 1557 | Одобрение: 847
Доволнa и радостнa физиономиq. Доволнa и радостнa от герберастките кражби, корупция и управленска герберска простотия. Сигурeн e, че колкото и да грабят от народа, няма кой да ги накаже.
18
4
Пешо от Виница (преди 5 години)
Рейтинг: 94923 | Одобрение: 30628
"Ще покажем и за какво ще работим".-Е, за теб вече знаем за какво работиш!!!! А, за другите...и те не знаят......УсмивкаУхиленУхилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама