ГЕРБ представя политическата си платформа за евроизборите! Цветанов: Сигурен съм, че ще спечелим най-много гласове (на живо)

14.04.2019 / 13:05 6

Платформата ни трябва да бъде представена от кандидатите ни за евродепутати, защото те ще защитават интересите на България. Днес ще представим резултатите от управлението ни, които се припокриват с тези на Европа. Ще покажем и за какво ще работим. Силата ни е, че нашата платформа се припокрива изцяло с приоритетите на ЕНП. Искам да благодаря на всички депутати, общински съветници и евродепутати, които са тук. С тяхна помощ съм сигурен, че ГЕРБ ще спечели най-много гласове на евроизборите.

Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на представянето на политическата платформа на партията за предстоящите евроизбори, пише novini.bg.

"И на тези избори ГЕРБ излиза с най-добрите идеи и предложения за бъдещето на Европа. То е цифриво. Нашата основна задача е защита на личните данни и авторското право. За нас цифровите умения са най-важни. Те са важни, за да отговорим на едно от най-големите предизвикателства пред Европа днес - борбата с дезинформацията онлайн", разкри приоритетите на ГЕРБ в цифровизацията българският еврокомисар Мария Габриел.

"Свързаността е възможност, но има и риск. Най-големият риск е киберпрестъпността. Ние заставаме твърдо зад създаването на единен център по киберсигурност. Трябва да има ясни и етични правила за изкуствения интелект. Ще работим Европа да се сдобие със свой суперкомпютър. Нашето желание е да разпространим още по-широко на нашето културно наследство, като това е пряко свързано с дигитализацията. Отборът на ГЕРБ ще работим за първата изцяло европейска цифрова програма с бюджет от над 9 млрд. евро. През тези години пказахме, как европейското финансиране преобразява големите градове, но се отразява и на малките населени места. Всички от ГЕРБ ще работим за това", категорична беше Габриел. 

След нея думата взе Андрей Новаков. "От ГЕРБ ще продължим да работим всяка една община, всяко едно населено място да продължи да получава европейско финансиране. За разлика от нашите опоненти ние можем да направим това, защото по тяхно време нямаше работещи еврофондове. Всеки ден трябва да се борим с техните фалшиви новини и да ги опровергаваме. Факт е, че България ще получи най-големия си бюджет от ЕС в следващата финансова рамка. Ето за това работим ние. Всички българи трябва да знаят, че ЕС стои зад тях и парите ще продължат да се увеличават. Европейско финансиране и кохезионна политика трябва да има дотогава, докато има и един човек, който се нуждае от тях", обяви Новаков.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
1
kaka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 10901 | Одобрение: 2351
Аве петли,нямате ли цензура ? Да не показвате гадната мутра на този жалък човечец по 20 пъти.Нека се докаже че е чист и невинен,пък ще гласувам за него,ама като стане плеймейт или плеймейтка нали е от спорта.
13
4
Цвъсансьорът (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1557 | Одобрение: 847
Всяка сутрин ставаме с информация за поредната герберастка кражба, а вечер лягаме със следващата герберастка кражба. Нямат спирка. Кражба, и след кражбата пак кражба.
13
4
Цвъсансьорът (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1557 | Одобрение: 847
Доволнa и радостнa физиономиq. Доволнa и радостнa от герберастките кражби, корупция и управленска герберска простотия. Сигурeн e, че колкото и да грабят от народа, няма кой да ги накаже.
18
4
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 51070 | Одобрение: 19480
"Ще покажем и за какво ще работим".-Е, за теб вече знаем за какво работиш!!!! А, за другите...и те не знаят......УсмивкаУхиленУхилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама