Ген. Шивиков обяви, че ще участва с Марешки в "Патриотична коалиция - ВОЛЯ и НФСБ"

02.03.2021 / 19:36 11

Кадър Евроком

Още едно известно лице влиза в политиката. Аз съм поканен и взех решение да участвам в "Патриотична коалиция - ВОЛЯ и НФСБ" след няколко срещи проведени между мен и Веселин Марешки. Аз не членувам в никоя партия и влизам в тези избори като гражданска квота с качествата ми и със своя професионален опит. ВОЛЯ отстоява българския национален интерес. Това коментира ген. Димитър Шивиков в ефира на "Делници", пише eurocom.bg.

"Кандидат-депутатите в коалицията са млади хора, доказани в професионалното си амплоа, проспериращи бизнесмени. При една упоритост, налагане на волята и спечелването на доверието на българския избирател в лицето на коалицията аз смятам, че е напълно реално на непълнолетните и на пенсионерите да бъдат безплатни лекарствата", коментира генералът като едно от обещанията на коалицията.

"Друга цел е да се разбие монопола на цените и на горивата. В България има милиони автомобили, с което се удря сериозно по джоба на всеки български гражданин. Когато има възможност за регулиране и разбиване на монопола, потребителят би го усетил добре. Поставяме си като цел минималната пенсия да бъде увеличена на 500 лв., а минималната заплата на 1000 лв.", коментира той.

По думите му в общи линии обещанията на всяка партия се препокриват, но е важно да се види какви хора издига всяка една партия - дали това са стойностни и достойни хора.
 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
Cтамат (преди 2 години)
Рейтинг: 9957 | Одобрение: 3152
На това му се вика помиярщина. А как се пенеше по време на летните протести?! Келеперджия е Шивиков.
2
2
Снайпер (преди 2 години)
Рейтинг: 13131 | Одобрение: 2441
Кака по какво съдиш че е бил свестен човек? Това че някой повтаря името на Левски или България по често от здравей здрасти е сигурен знак че има нещо съмнително 
"Как с една фраза да опишеш цялата руска история? Страната на задушените възможности. Владетелите се променят. Архипелага остава" Солженицин
3
3
kaka (преди 2 години)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Шивиков с какво те хванаха? Ти беше наистина свестен и доблестен боец. Нали проповядваше идеята на отровното трио и на повечето Българи? Не вярвам да е за пари ,а също и за идеалите на тези помияри! Явно с компромати ,а те са много добри само в това.
5
0
tzokov (преди 2 години)
Рейтинг: 2532 | Одобрение: 932
Някога имаше достойни генерали,с чест и достойнство.Горди ,че служат на БЪЛГАРИЯ.Уважавани ,защото са дали обет да служат на ОТЕЧЕСТВОТО.Сега какво се получи-служим на който даде повече.Ми това и циганите го могат.
atanasov
2
0
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 128983 | Одобрение: -1607
Фатмак>
4
3
Снайпер (преди 2 години)
Рейтинг: 13131 | Одобрение: 2441
Имам предвид такъв тип войнствени патриоти на приказки. Това са най продажните и слаби хора. Патриотизмът го ползват да оправдае и даде някакво уж морално оправдание за злобата им,която идва от безсилието и некадърността им. 
"Как с една фраза да опишеш цялата руска история? Страната на задушените възможности. Владетелите се променят. Архипелага остава" Солженицин
1
3
Мракобес (преди 2 години)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Цената на горивото беше една естествена спирачка за по-малко замърсяване, за мета за паркиране, и по-малко катастрофи, по-малко задръствания! Просто защото заради цената на горивото имаше по-малко коли. Ама това тъпи хора не могат да го разберат. Цената на горивото трябва да е от 3.50 нагоре в България ,за да се ограничат малоумниците, за които на престижното е да има кола и да обикаля да се показва. Цената на горивото докара до това в едно семейство да има по 3-4 коли! Друг е въпроса, че при високата цена на горивото парите не трябва да отиват в ръцете не продавача да отиват в държавата и директно за нови пътища и ремонти на пътища и улици! Даже може така да се направи закона ,че да се каже 2/3 или 3/4 да отиват от цената в държавния бюджет. Един такъв ход ще реши поне 10 проблема в държавата! Един много сериозен е замърсяването, където сега ще се плащат маса пари, заради увеличения брои на МПС. И кел файда ,че било евтино горивото - после ни излиза през носа на държавно ниво. Та! Ма(га)решки може ли да направи в тази посока нещо? Защото другото само вреди. И този защо не пита Марешки как така внася седалките за залата в Бургас за 1500 лв. парчето??? А? За това ли гледа да остане във властта? Дано не влязат в парламента! Хаховци и позор са това!
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
4
2
Снайпер (преди 2 години)
Рейтинг: 13131 | Одобрение: 2441
Предател като повечето такъв тип хора 
"Как с една фраза да опишеш цялата руска история? Страната на задушените възможности. Владетелите се променят. Архипелага остава" Солженицин
5
1
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 326868 | Одобрение: 50878
Генерал Шивиков беше един от свестните български военни....И ти ли бе Бруте....??
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама