Георги Кадиев: Хората мразят политиците, защото това поприще се оказа най-успешния бизнес у нас

24.11.2022 / 19:30 4

снимка Булфото

Хората мразят политиците, защото това поприще се оказа най-успешния бизнес у нас. Това коментира пред "Фокус" Георги Кадиев – лидер на партията "Нормална държава" и бивш заместник-министър на финансите. По повод заявките за сформиране на ляв политически формат той коментира, че ако ще се прави такова обединение, трябва помежду си да се държат като партньори.

Кадиев заяви, че лявото пространство е в криза, ако не се вземат мерки, ще стане още по-тежко. По думите му това показват резултатите на изборите през последните две години. По повод евентуалното обединение на леви формации председателят на партия "Нормална държава" каза, че това е прекрасно начало, от което има нужда, но заяви, че има условие. "Аз имам едно-единствено условие, което поставих и дадох на организторите, че ако се прави обединени, трябва да се държим като партньори. Като държавите от ЕС, където всяка държава има равна тежест с другите, независимо от големината на икономиките си и големината на населението си", даде пример той. 

Запитан каква личност ще бъде изведена на преден план, Георги Кадиев посочи, че хората искат да видят, че ги управялват нормални хора, които не са глупави, а образовани. Той бе категоричен, че в политиката няма място за бизнес и също така добави, че един политик трябва да има чувствителност към избирателя. "Аз съм от хората, които считат, че най-важното в политиката е личният пример", уточни Кадиев.

Относно темата за бюджета бившият заместник-министър на финансите изрази критика към служебния кабинет като заяви, че няма логика при тази висока инфлация правителството да внесе същия бюджет.

Според Кадиев най-добрата икономическа мярка е наличието на правителство и призова партиите да се опитат да сформират редовен кабинет, ако не успеят - да се отива към нови избори.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
1
Ванката (преди 10 месеца)
Рейтинг: 36550 | Одобрение: 7295
Хората мразят политиците защото не вършат това, за което са избрани!
Простите хора лесно се манипулират и управляват!
3
1
Радостин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 103573 | Одобрение: 1623
Политиката произведе беднюги и галоши в милионери. 
Всеки да си получи заслуженото !
5
0
doko (преди 10 месеца)
Рейтинг: 3367 | Одобрение: 1042
Ако има предвид че краденето е бизнес съгласен съм с него.Политиката е успешен бизнес.Тези горе неспряха да крадат ,крадат и със задниците си.Е на това му викам успешен бизнес.
doko
4
3
петково (преди 10 месеца)
Рейтинг: 7971 | Одобрение: -2554
На този ли жена му направи милиони от едно бюрце и правото да продава ток в чужбина?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама