Георги Свиленски: Залезът на ГЕРБ ще започне от София, ако Фандъкова падне

29.07.2019 / 08:30 4

Мая Манолова първо трябва да обяви желанието си да бъде кмет, а после в началото на септември ще утвърдим кандидата на БСП за София. Това заяви в ефира на Нова телевизия депутатът от левицата Георги Свиленски на въпрос дали партията ще подкрепи нея за кандидат кмет на София, пише Блиц.
"В момента приключват номинациите в организацията. Манолова има най-много номинации. Нинова не е казвала дали е "за' или не. Тя чака да свършат всички номинации. Нинова има за цел да свали ГЕРБ от власт в София. Това ще значи, че ще свали ГЕРБ от власт в цялата държава", каза Свиленски.

"Господин Паскалев е достоен кандидат. Той обаче е партийна кандидатура. Ние в София знаем, че БСП сама е трудно, даже почти невъзможно да спечели местни избори, затова търсим широко разтваряне на ветрилото", добави Свиленски. 

Той припомни, че от 90-та година социалистите не са имали кмет в София. 

"Борисов започна похода си към властта именно от София. Нормално е и залезът му да започне именно от София", каза той."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
4
някой (преди 10 месеца)
Рейтинг: 13461 | Одобрение: 3136
И особено ако тази "представителна извадка" е направена сред "подходящи" и "случайни" граждани, отново напълно "случайно" подбрани по пол, възраст, социално положение, и други удобни за поръчителите критерии. И не на последно място, не е етично да се отправят подобни "определения" към непознати, особено когато няма и намек за подобно поведение и отношение, за да не се получава след това казаното в народната поговорка - "Каквото повикало, такова се обадило".
8
6
... (преди 10 месеца)
Рейтинг: 11001 | Одобрение: 4156
ГЕРБ бие защото си купуват изборите. Направих собствео социологическо проучване. От 10 запитани мои приятели само 1 е гласувал за ГЕРБ. Питайте и вие и ще видите реално колко % взимат на изборите честно и колко са нагласени. Вярное, че няма приятели, които са на хранилки в държавният сектор, там процента сигурно е по-голям.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама