Главният прокурор Гешев защити министър Дани Кирилов от ГЕРБ за рап клипа в съдебната палата

30.04.2020 / 11:54 8

Главният прокурор изрази възмущение от проверката на шефа на ВКС Лозан Панов, която показа, че и министърът на правосъдието Дани Кирилов от ГЕРБ носи отговорност за заснетия скандален рап клип в Съдебната палата.

Проверката на ВКС показа, че Съдебната охрана, която е на подчинение на Кирилов е пуснала снимачния екип в части от сградата, които не са предмет на договора за наем.

Гешев активно защите министърът на ГЕРБ и посочи, че изложените от Панов факти за променения сюжет на видеото и за допуснатите повече от разрешеното лица на снимките по никакъв начин не снема отговорността от председателя на ВКС.

"За пореден път г-н Панов се опитва да избяга от отговорност. Недостойно е отговорността да се прехвърля върху съдебната охрана и към председателстващия ВСС. Това е болшивизъм от чист вид, г-н Панов никога не е виновен, дори когато греши", заключи Гешев.

Той припомни, че контролирането на договора се спазва от страните по него, в случая от ВКС и продуцентската фирма. "След като има договор, ми е интересно кой представител на ВКС е присъствал и контролирал спазването на договора", попита главният прокурор. Същата позиция изрази и членът на ВСС Новански, който посочи, че заснемането на клипа е било в неделя, когато съдебни състави са заседавали по три мерки, някои от които именно за притежание на дрога.

"Изпълнението на договора се контролира от страните по договора. Да се обвинява министърът на правосъдието, че ти е виновен, това си е чисто бягане от отговорност, което е присъщо на председателя на ВКС", заключи Новански.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
kris (преди 8 месеца)
Рейтинг: 180322 | Одобрение: 11542
Един виц, но може и да не е виц : Гешев казал....аз съм инструмент в ръцете на Господ.....Пеевски.....е, чак пък Господ, но все пак благодаря.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
0
Burton (преди 8 месеца)
Рейтинг: 1699 | Одобрение: 489
Варна, ако някой е писал такива неща е толкова глупав и заблуден, че е срамно изобщо да бъде даван за пример. гешев никога, ама никога не е бил нещо различно от бухалка в ръцете на властимащите(тези които го назначиха). Парадокса е, че гешев е на тази позиция главно заради такива заблудени олигофрени които казват "ама поне прави нещо" имайки предвид арестите на няколко тъпанара.
2
0
Варна (преди 8 месеца)
Рейтинг: 80233 | Одобрение: 37618
доста народ се заблуди. пишеха коментари браво на човека, най после някой да ги сложи на мястото всички, а то е видно че все едно главния редактор на пеевските медии да сложиш за прокурор същата работа
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
3
0
gugutka (преди 8 месеца)
Рейтинг: 49842 | Одобрение: 22087
Тези двамата, като ги видя и се чудя колко по-ниско ниво може да има властта.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
2
0
Burton (преди 8 месеца)
Рейтинг: 1699 | Одобрение: 489
Варна, кого е успял да заблуди в началото? Ако някой е имал надежди в независимостта му е меко казано глупав.
3
0
ас (преди 8 месеца)
Рейтинг: 55355 | Одобрение: 15150
кучето на герб скача по команда.
4
0
Варна (преди 8 месеца)
Рейтинг: 80233 | Одобрение: 37618
Гешев олеква с всеки изминал ден. Успя да заблуди маса народ в началото че ще бъде независим. Че работата му е изцяло в полза на ГЕРБ и Пеевски е повече от очевадно
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ
6
0
kris (преди 8 месеца)
Рейтинг: 180322 | Одобрение: 11542
Лафа за гарваните се изтърка, така, че можем да пуснем другия....за ония дето си бъркали по хралупките.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама