Гордост: Петър Стойчев отново е световен шампион в ледени води

16.03.2019 / 16:08 8

Снимка Булфото, архив

Носителят на 11 титли по плувен маратон – Петър Стойчев, стана световен шампион по ледено плуване.


Той успя да защити титлата си в кралската дистанция 1000 м от 2017 г., която спечели навръх Богоявление в Бургхаузен, Германия, съобщава bTV. Българинът бе най-добър в ледените води на Семьоновское езеро в северния руски град Мурманск."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 35055 | Одобрение: 13880
Дивак, мълчи да не тръгнат приказки. ИзплезванеУсмивкаУхилен
1
1
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 35055 | Одобрение: 13880
Пешо, приятелю мой,отдавна разбрах, че имаме сходни възгледи за живота. И аз искам приятни новини, но не би.Наблягат на кражби,убийства, катастрофи,корупция и жълти новини. Аз не искам такива и почти не гледам новини. Предпочитам през седмицата в 7 вечерта, да гледаме Стани богат,отколкото новини...Не знам, май не е нормално да не искашда да ги гледаш, при мене е факт. 
3
1
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 47478 | Одобрение: 18588
До "Гарфилд" : Приятелю, благодаря ти. За такива новини ми е петимна душата, а не за мръсотии и простотии. Малък народ сме по брой, но велики по ДУХ! Стойчев е от плеядата българи чрез които се гордея аз , а и надявам се и вие! Не ми харесва злобата, завистта на нашего брата....Кому  и за кога е нужно това? Животът е прекалено кратък за да сме лоши....
3
1
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 35055 | Одобрение: 13880
Пешо,поздравления за поста ти.Поздравления и за адаша ти Стойчев, един от най-великите ни спортисти, които винаги ни карат да сме горди с техните успехи. 
10
2
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 47478 | Одобрение: 18588
Ето ,такива новини искам да чета!!!! Браво, българино! Браво!!!!! Май ще се наложи да отварям още една 15 годишна ракия.....Днес за мен е празник!!!! Кметееееееее, дали ще доживея деня в който ще отворя бутилка и за теб? 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама