Говореща кукла стресна Гала и обиди колегите й: Вие сте масовка и статисти!

16.05.2019 / 09:37 3

Кадри Нова тв

Говорещата кукла Бай Таню изненадващо заговори в студиото на "На кафе" по Нова тв. Куклата започна да коментира проблеми в държавата, в телевизията, а накрая се обърна и нареча водещите на Гала "масовка" и "статисти". 


Всички реагираха привидно "обидено". Оказа се, че куклата е ръководена от Димитър Иванов - единственият вентролог в България, който ще гостива по-късно днес в предаването.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
4
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 42268 | Одобрение: -47722
То няма нужда от шутове. Ти му казваш на народа, че трябва да си развива мозъка, а той те псува. Затова и тъне в мизерия. Кой каквото сам си направи.
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
6
2
Пешо от Виница (преди 1 седмица)
Рейтинг: 8255 | Одобрение: 4560
Малко предистория на Бай Таню. В литературата, историята, живописта  редом с владетелите често се среща и фигурата на шута.  Кои са били те и какви са били техните функции? Защо са били толкова близко до владетелите и понякога са влияели при вземането на важни, дори съдбоносни решения. Поради липсата на свобода на словото високопоставените не можели открито да критикуват краля, а кралят не винаги можел да си позволи да критикува особено влиятелните аристократи. Заради тях това го правели шутовете. И то често в завоалирана форма. В днешно време ,ролята на шута може да изпълнява и Бай Таню. Каза им истината ,че са статисти и масовка, говорещи бля...бля.
2
4
n eXu s (преди 1 седмица)
Рейтинг: 42268 | Одобрение: -47722

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама