Христо Грозев: Путин не иска мобилизация. В Москва и Санкт Петербург мислят, че няма война

19.09.2022 / 08:09 12

Редактор: Александър Дечев

Кадър: "Нова телевизия"

Христо Грозев, който е ръководител на разследващия екип Belingcat, заяви в ефира на "Нова телевизия", че с оглед на динамиката, Украйна може да спечели войната и да си върне територията.

"В последните няколко седмици виждаме вътрешна борба в Русия между крайно десните и националистични сили, които искат да има мобилизация след крайните поражения в Харков. Това не е в интерес на Путин засега, тъй като в големите градове Москва, Санкт Петербург и дори Екатеринбург - те живеят в илюзията, че война няма. Тъй като тях нищо не ги засяга, те не виждат последствията от войната. Войната се чувства в далечния изток, в бедните региони, от където идват най-много войници на контрактна основа и се връщат най-много трупове. Така че за Путин е много опасно да обяви пълна мобилизация. Така че това, което виждаме в момента, е скрита мобилизация. Включително тези кадри с набиране на затворници с тежки присъди с обещание след 6 месеца участие във война, което много малко от тях имат възможност да преживеят, да им бъде простено това, което са направили", каза той. 

"Източници твърдят, че в момента задачата е да се съберат около 50-60 хиляди участници във военния конфликт, нови войници от руска страна. Украйна получава все по-голяма подкрепа. Динамиката показва, че Украйна може да спечели войната и да си върне територията до началото на пролетта", заяви още Грозев.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
10
4
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Друже, не ме интересува нищоговоренето ти. Казах ти. Отговарям за това което аз съм казал, а не за онова което ти си разбрал или си измисляш. Както и да си хвърлиш зарчетата - все е тролщина. Аз: "Над 1/2 от ВСУ вече са под земята и тежко ранени негодни за бойни действия."  Ти: "Макео, значи викаш, че от напълно мобилизирана Украйна 1/2 вече са убити така ли?"  🙂 Ми жалък си, бе. Смешен си! Аре беги, не ме занимавай.
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
0
4
Ко? Не! (преди 1 годинa)
Рейтинг: 11976 | Одобрение: -1259
Така, така. Твоята статистика е ясна. Както и да хвърлиш тези зарчета резултата е винаги 4000. Не знам защо?
10
3
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Прочетох само първото изречение и се отказах да чета натам. 🙂 Защо трябва да отговарям на глупости които ти си изсмукал от пръстите си, а не аз съм казал? 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
0
4
Ко? Не! (преди 1 годинa)
Рейтинг: 11976 | Одобрение: -1259
Макео, значи викаш, че от напълно мобилизирана Украйна 1/2 вече са убити така ли? Ако си прав това трябва да се измерва в стотици хиляди, че и в милиони дори. Населението на Украйна между 18 и 65 години е над 15 милиона жители (разбира се не всички те са на фронта). Твоята статискита и тя малко като на ген. Конашенков. В Украйна има доставени 26 системи Хаймърс, но той твърди, че вече са унищожили 44 бройки (всъщност това беше преди 15 дена, вече сигурно са унищожили повече). И уж ВСУ нямат войници и техника пък някак си съпротивата им продължава и не само, че няма завладени нови територии от руснаците ами даже има и не малко сдадени от тях.
10
3
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
На Путин не му е нужна обща мобилизация, че да я свиква. 🙂 Такава беше нужна на паляка Зеленски и той я свика. Над 1/2 от ВСУ вече са под земята и тежко ранени негодни за бойни действия. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
0
1
Ко? Не! (преди 1 годинa)
Рейтинг: 11976 | Одобрение: -1259
Разбира се, че не всички са облечени с Армани, но определено в този град всичко е скъпо и стандарта е в пъти над останалата Русия. Със заплата от провинцията никой не може да оцелее в Москва. Ходил съм и в Москва и в Петербург и имам лични впечатления от тези градове и съм виждал мизерията във всичко извън тях. Но призива за обща мобилизация не пита дали си с 5 рубли в джоба или си милионер. Всички резервисти наред. Ти вярваш ли, че синовете на богаташи, бизнесмени, депутати и други височайши особи ще отидат на фронта? Ако на Путин му беше толкова лесно да свика обща мобилизация, да го беше направил вече.
3
0
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 293473 | Одобрение: 41433
Ко? Не!.....Аз пък не мога да повярвам, че смяташ, че в 13 милионната Москва всички са облечени с Армани и карат ЕС класа.....Другаде е закопано кучето и си помисли ЗАЩО Русия не използва пълноценно армията си и какво това може да означава.....??
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
11
4
makeo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 33652 | Одобрение: 12922
Смешникът и чужд агент Христо Грозев пременил се като разследващ журналист. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
0
1
Ко? Не! (преди 1 годинa)
Рейтинг: 11976 | Одобрение: -1259
А бе трудно ще убедиш някой московчанин да си свали костюма Армани и да го замени с въшлясал камуфлаж, да слезе от S класата и да се качи на танк Т62 от преди 40г, да излезе от своя 200м2 мезонет и да спи цяла зима из окопите на Украйна. И всичко това за месечно заплащане, което той прави за ден? Вероятно в Москва и Петербург чакат това с нетърпение нали?......
1
1
кико (преди 1 годинa)
Рейтинг: 3147 | Одобрение: 347
Вярвам на всичко казано по ПРОДАЖНАТА,ПЛАТЕНА и "ЧЕСТНА" НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ! БТВ  и НОВА ТВ са еничарите в медийното пространство!
4
1
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 293473 | Одобрение: 41433
Belingcat.......Организация базирана в Нидерландия, основана от англичанина Хигинс официално, но зад нея стои МИ6.....Да вземем да им повярваме, а.....ха, ха, ха.....??
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама