Илиана Раева защити Лена Бориславова: У нас мразят младите, красивите и образованите

06.08.2022 / 18:13 13

Колаж Булфото, фейсбук, Илиана Раева

Легендарна наша спортистка направи взривяващ коментар на новината на седмицата.

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика защити Лена Бориславова от скорошните нападки по неин адрес.

Началникът на вече бившия кабинет стана обект на критики и подигравки в социалните мрежи след снимка, на която тя и Кирил Петков изглеждаха сякаш са хванати за ръце, пише sportlive.bg.

Раева използва профила си във Фейсбук, за да сподели статия по темата и да добави следното: "Тя е млада, красива, интелигентна, образована, смела, можеща… все качества, заради които в БГ мразят, завиждат, злословят… унижават… Аз я харесвам и искрено ѝ се радвам!" За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 61899 | Одобрение: -28426
Да бяха задържали властта, щом са толкова умни кадърни и можещи, защо оставиха правителството да падне без протести и блокиране на държавата? От друга страна Бойко им помогна с тоя вот на недоверие, че като гледам каква зима се задава, народа щеше да ги измете от парламента към летището и на самолета за Канадата...
5
4
Серж (преди 1 годинa)
Рейтинг: 148510 | Одобрение: 28755
Додо, ще грешат и ще се учат, но....Ние ще им плащаме и грешките и обучението!...8-)
6
1
някой (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Илиянче, вярно е, млада е, но май само до тук. С изявите си през последните месеци не показа нито интелигентност, нито образованост, а в никакъв случай ум и можене. За другото, което показа, явно и идва отвътре. И защо да е мразена, да, може би е мразена от канадката сладкарка, и вероятно има защо. Да и завиждат, за какво, за продажността и изключителната неориентираност, проявата на глупост в много от изказванията, или за това, че се беше вживяла в ролята си на най-знаещата. Къде отиде и защо потулиха онази информация за облагодетелстването на определена фирма и кантора, е да, няма смисъл, нали все още има техни хора на правилните места. Жалко е, Илиянче, жалко е че толкова млади, а толкова продажни, но правилно ориентирани за облагодетелстването.
4
2
Сивия (преди 1 годинa)
Рейтинг: 9484 | Одобрение: 1084
А ти не отговаряш на нито един от критериите , за да бъдеш мразена ...!!! 8-)Вече си една дърта бичкия !!!:woot:
Яденето,е полезно за храносмилането !
4
1
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 145419 | Одобрение: 22974
и ас съм сагласен че е само млада. не е толкова красива даже на практика има мустак. какво му е образованото последно време в харварт учат че човечеството има 40000 пола. да не говорим че ако се противопоставиш на откачените идеи на професора няма да заеършиш. така че щом е завършила определнено не толкова интелегентна и образована. и да не говорим че слуховете за нея и простото киро почнаха одавна.така че няма да се изненадам ако простото кирчо я е сложил там защото муе била любовница от преди.
9
6
danx12n (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14221 | Одобрение: 3021
P. S. 🙂 Миналата година имайки си едно на ум, че Тимон и Пумба ще спекулират с името "Харвард" и петнят името "Харвард", от университета Харвард предвидливо се застраховаха предварително и тактично се разграничиха от двамата си възпитаници. И определено не заради друго, а защото са напълно наясно, че двамцата няма как да скрият ограничения си интелект и тъпотията си.  Името Харвард не биваше да е решаващо на изборите в България „И все пак има един аспект на изборите, който ни притеснява малко, въпреки нашите шеги с големия акцент върху образованието на тези двама мъже в Харвард. В крайна сметка Петков и Василев бяха избрани от българския президент Румен Радев за министри във временното правителство на страната - от което започнаха кампанията си - до голяма степен само заради името Харвард. Третирането на университетската марка, за да отговарят на условията за управление е странно и потенциално вредно по две оси:  Първо, това увековечава лъжата, че диплома от Харвард незабавно прави индивида по-способен да се справя с всичко повече от всеки друг.  Второ, тя заличава вероятно много по-важни постижения на гражданите отвъд управлението, които имат богат опит, натрупан в живота“, се подчертава в статията. https://www.thecrimson.com/article/2021/12/2/harvard-name-bulgaria-election/?fbclid=IwAR2Or3BoJuI3jNluZJ62tJTNz_LyjhDFxKcdbM6VOVxSMx-4rxXISit-3cQ
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете
8
1
колю (преди 1 годинa)
Рейтинг: 7810 | Одобрение: 1285
ох кът та знам и тебе колко си образована.....
може и по-добре
3
13
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 122359 | Одобрение: 3939
Образовани, умни и млади са мразени от дъртите прости пожарникари и кофопроизводители.
Всеки да си получи заслуженото !
14
6
danx12n (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14221 | Одобрение: 3021
"Тя е млада, красива, интелигентна, образована, смела, можеща… все качества..." 🙂 Ами, единствено за млада позна. За останалото - греда. И мразим и завиждаме не са правилните думи. А презираме и ни се повръща от Ленчето и такива като нея. Но не защото са млади, красиви интелигентни, образовани, смели, можещи, а защото паразитират върху народа ни и си пробиват път с путките си. Лошо няма, но моля, нека да не го правят по високите етажи на властта. Да отива в частния сектор да си вдига краката и гради кариера. Не може държава ни и бъдещето и живота на няколко милиона граждани, да е в ръцете на такива шаврантии като Ленчето. 🙂 P. S. Някой да каже на тъпата Илиана Раева, че младостта /възрастта/ не е качество. 
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете
2
18
Чичкото (преди 1 годинa)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Навсякъде мразят образованите Най вече тук При селянията
Истината преди всичко
2
12
dodo (преди 1 годинa)
Рейтинг: 11261 | Одобрение: 2051
Толкова злоба от простите, необразовани ,не можещи , мързеливи и завиждащи  жадни за власт и кражби хора в България. Хора спрете се, това не води до никъде.Дайте път на младите ще грешат но ще се научат.
11
3
бачо Кольо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16206 | Одобрение: 4496
Не е вярно,мразят нагаждачите,"калинките" и "човека на човека"!Тя Илиянчето още ли се има за красива?За един прЕател питам.
Колкото повече,толкова повече!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама