Имунопрофилактика с боров прашец

21.09.2017 / 15:34 0

   Зимата, с всички приятни и не до там моменти, които носи със себе си, е сезонът на респираторните инфекции, които напоследък започнаха да стават все по-нетипични като проява и все по-рискови за здравето. Антибиотичната резистентност, отсъствието от работа, разходите за лекарства, които никак не са малко и всички пропуснати ползи са само следствие от тях. Ето защо е важно, да се замислим, как можем, ако не да спрем, то поне да си „спестим“ голяма част от всичко това. Тук е мястото на имунопрофилактиката.

 

   Боровият прашец има много добър имуномодулиращ ефект. Съвременно клинично проучване от 2015 г. на характеристиките и биологичната активност на поленовия полизахарид от вида Pinus Massoniana (Китайски червен бор) отново потвърждава неговите имуномодулиращи свойства. Прашецът от Mason’s pine (друго име на същия вид бор, освен гореспоменатите) е силен антиоксидант. Има противовъзпалителен ефект и може значително да допринесе в предотвратяването на развитието и разпространението на вируси на клетъчно ниво. Един профилактичен курс с боров прашец в продължение на два три месеца е напълно достатъчен за трайно повишаване на имунитета до 60 дни след спиране на приема. Китайската култура познава и използва тези и други негови ефекти от векове. Наред с по-добър имунитет прашецът от Pinus Massoniana подобрява хормоналния баланс, помага за регулиране на простатата, подобрява функцията на черния дроб (има детоксикиращо и протективно действие), помага при умора, има силен анти-ейджинг ефект и много ползи за кожата. Всичко това дължи на богатото си съдържание на над 260 микроелемента.

   Широкият спектър от ползи, огромният опит в приема и липсата на странични ефекти правят боровия прашец незаменимо средство в профилактиката.

За повече информация и поръчки:тел. 0878 446 313 и

https://www.follol.com/borovprashec/

 

* реклама

 

 

 Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама