Боровият прашец – уникален хранителен източник с доказана ефективност

21.04.2018 / 21:47 0

Боровият прашец има в състава си голямо разнообразие от функционални елементи (протеини, витамини, микроелементи и флавоноиди), които взаимодействат прекрасно с тялото и регулират различни процеси в него.

Поради голямото количество жизненоважни елементи, повече от 260 натурални, незамърсени био-активни вещества, боровият прашец осигурява баланс в храненето на клетките и ускорява метаболизма. Флавоноидите в състава му намаляват съдържанието на мазнини в кръвта и нивата на лош холестерол. Приемът  на този продукт повлиява положително на ендокринната система.  Елиминира алергичните реакции, като има много добър ефект при алергичен ринит и астма. Също така повишава имунитета и ускорява възстановяването след настинка. Съдържанието на желязо и мед в боровия прашец повишава производството на червени кръвни клетки в организма с 20%.

Боровият прашец е познат като източник на младост и здраве. Съдържа  витамини А, C, E, фосфолипид, нуклеинова киселина, и други съставки, свързани с кожата. Има ефекта да активира кожните клетки, правейки кожата хидратирана и здрава. Важните анти-оксидантни съставки като: витамин E, каротин, селен и други забавят стареенето и повишават еластичността на кожата. Витамините  B1, B2, B6 и минералите цинк и магнезий в боровия прашец имат много добър ефект при акне и други кожни заболявания, като появата на пърхот, козметична алергия и дори псориазис.Регулира се омазняването на кожата, а от там намалява и появата на пъпки.


Със своята висока хранителна стойност боровият прашец повишава тонуса, повдига духа и е перфектно средство за справяне с умората след физическо натоварване. Във все повече страни, като Китай, Америка и Финландия, атлетите използват този продукт за подобряване на резултатите си. Хората, които го приемат винаги се чувстват силни и енергични, и подобряват общото състояние на своя организъм.

   Боровият прашец Health garden е от вида Pinus Massoniana. Продуктът идва от сертифициран производител и разполага с одобрение от Агенция по храните.

За повече информация:

www.borovprashec.com или на тел.: 0878 446 313

 

 

 

 

 

* реклама

 

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама