Ивайло Мирчев, ДБ: Обявили сме се срещу тази скрита преориентация към Русия

08.08.2022 / 08:01 6

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Кадър: "Нова телевизия"

Доскорошният депутат от "Демократична България" Ивайло Мирчев коментира протестите, в които партията му се включва. Те са срещу евентуално решение на служебния кабинет за връщане на договорните отношения с "Газпром".

"Обявили сме се срещу тази скрита преориентация към Русия. Не е нужно някоя политическа сила да организира протестите, има чувствителни граждани, които са чувствителни по темата геополитическата ориентация на България. Да не забравяме, че който и политик като стане министър, трябва да се защитават интересите на страната, да не забравяме, че никой не е по-голям от България. Не трябва да сме зависими от нито една страна", каза той в ефира на "Нова телевизия".

"Газът и за октомври е осигурен. Трудно можем да си представим, че за месец и половина управление правителството може да подпише дългосрочен договор. Сега правителството трябва да продължи разговорите с гръцката и турската страна. И  най-важното е да се извади Акт 16. Конекторът е готов, той работи. Каква гаранция имаме, че Путин утре няма да реши да спре газа на България за да ни накаже за нещо ди. Защо трябва да се занимаваме с един доставчик, какъвто е "Газпром". Това е продължаване на политиката на Путин с енергийни средства", смята Мирчев.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
ПраБългарин (преди 7 месеца)
Рейтинг: 56573 | Одобрение: -27442
Тоя дебил като беше по дебел изглеждаше мъжага, а сега като се вталил и зализал само за преориентация говори, а все руски газ купуват и то с посредници и комисионни плащани от народа...
4
0
Сивия (преди 7 месеца)
Рейтинг: 9480 | Одобрение: 1080
Никой не си бърше г@з@ с политическото джудже , а вече и политически труп ДБ ...!!!УсмивкаУхилен
Яденето,е полезно за храносмилането !
10
4
danx12n (преди 7 месеца)
Рейтинг: 14221 | Одобрение: 3021
Тезите „по-добре на студено и скъпо, отколкото Газпром и по-добре мръсни и некъпани, отколкото Газпром“ няма как да бъдат приети от народа ни. Но тезата, лансирана от претенциозните либерали, че е по-капиталистическо (демек по-дясно и по-секси) и по- морално е да купуваме руския газ през посредници, а не директно, тоест с комисионни, вече е абсолютна кирчова шизофрения. Малоумщина, изсмукана от отчаяните пръсти. Не е ли най-капиталистическо и най-дясно, всъщност, да търсим винаги най-изгодната и по-евтината оферта? Мигар германците са по-малко капиталисти от нас? Кой е луд да плаща 20-30% надценка  на комисионер за енергиен източник от първа необходимост! Кой е този политик, който иска да обрече семействата на глад и студ? Като се купува руската газ през посредници, да не би приходите на Газпром да намаляват? Обратното, растат, но растат и банковите сметки на корумпираните български политици, които ни товарят с комисионни цената на газа. Очевидно падналите от власт много ги боли за изпуснатите схеми с комисионните. Очевидно соросоидните прокопиевски медии имат целия народ за балъци. Не мисля, че изборите ще потвърдят тяхното психарско мнение за нас, българите.
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете
5
0
кико (преди 7 месеца)
Рейтинг: 3147 | Одобрение: 347
Шиши,Христо Иванов дава ли ти пай от парите на Сорос? Целия народ ви вярва боклуци такива! За власт се прегърнахте с БСП ! Колко още може да се очаква от ДБ --Дебилна България?
5
1
Ко? Не! (преди 7 месеца)
Рейтинг: 9423 | Одобрение: -777
Дясното Шиши, както е известен Мирчев и той се стопил като депесарското Шиши. Явно си разменят един друг диети.
5
1
Ванката (преди 7 месеца)
Рейтинг: 26146 | Одобрение: 5516
Всички които са протестирали на този протест да тръгнат пеш или с каруци! Да си спрът тока и топлофикацията и тогава ще приема, протеста им! А иначе всичките са маскари и за бой!
Простите хора лесно се манипулират и управляват!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама