КТ "Подкрепа": България се справя добре с онлайн обучението, но се губи социализацията на подрастващите

24.03.2021 / 20:28 9

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

"Електронното обучение в България е едно от най-добрите в Европа. Много държави в Европа не успяха да предложат синхронно обучение и правиха обучение с размен на материали, без да имат виртуален контакт с учителя. България успя. В началото платформите бяха малко неясни. Само около 30% от образователните платформи сега нямат изградена система, това е нещо, по което тряба да работим", каза по БНТ Юлиян Петров от Синдикат образование към КТ "Подкрепа". 

"Ние сме против затварянето на училищата. В някои възрасти няма как редовното обучение да бъде заместено от електронното. Не може да се направи възпитание и социализация по този начин. Дефицитите са в социалните контакти. Нека да поглеждаме с надежда към края на тази пандемия и да се надяваме, че учениците ще продължат след това, да се надяваме тази година да не окаже въздействие."
 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
7
LM (преди 1 месец)
Рейтинг: 9208 | Одобрение: -7417
Давай в същия дух крис, подстрекавай, манипулирай и хули, с повод и без, всичко що е свързано с ГЕРБ. Има кой да ти се връзва на инсинуациите ти за жалост.
6
3
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
ЛМ пак налапа сладоледа.....От неговата уста, че съм бил боклук звучи гордо и ми прави вятър......А за евросредствата пак не разбрал горкият глупендер.....! Аз съм против ЕС разбира се, но подчертах изрично, че след като веднъж са дадени тези пари, трябва да се усвоят в полза на българския народ, а не от банда мошеници.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
7
LM (преди 1 месец)
Рейтинг: 9208 | Одобрение: -7417
Крис, ти наистина си бил голям боклук. За мен, това, че децата се обучават онлайн не ги прави глупави, но като ви чета коментарите на вас откачалките, е точно  обратното.  В един твой друг коментар, хем упрекваш, че не сме усвоили достатъчно евро средства, хем си против евросъюза. По ми приличаш на миндовата кучка, отколкото на обективен коментатор. Долно комунистче си ти, ама ти си го знаеш. 
3
3
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
ЛайноМетът смята, че децата ще изглупеят....Иска му се явно и другите да са тъпи като него, ама не.....Децата ни са умни, за разлика от него и ще се справят....Глупостта е по рождение и някои като него и другите гербераси си я влачат и ще я влачат до гроб....Акъл не се налива, ако липсва.....акълът е дар от Бога и се дава веднъж.....! Който го няма става герберас....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
0
милен (преди 1 месец)
Рейтинг: 18810 | Одобрение: 2420
 Децата, които живеят в България, трябва да станат по глупави от полютиците, за да не могат търтеите да ги манипулират, защото колкото повече знания и умения има човек, толкова по лесно е на простака да го използва и да го държи беден.
1
7
LM (преди 1 месец)
Рейтинг: 9208 | Одобрение: -7417
По-добре леко изглупели, отколкото със здравословни проблеми цял живот.
2
2
ас (преди 1 месец)
Рейтинг: 63467 | Одобрение: 16407
да бе да. един познат има 2 деца големия е на училища малкия на градина. докато той и женаму са на работа децата сами с баба. и познайте как се учи големия се прави че учи докато малкия му се качва на глава. да не говорим че успеха на големия падна много за периода на онлайн объчението. ако целта е да се унищожи образованието и народа да се затъпи прогресивно да герб се справя много добре с симулацията на образование.
4
3
kris (преди 1 месец)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
Коментарът ми и по-точно въпросът ми е към тези които знаят....Долната статия е само за Фейсбуци, та искам да питам ....Употребата на СBD маслото разрешено ли е в България за медицински цели....??
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
1
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 59276 | Одобрение: 8011
Айде стига глупости! Вчера ония двете свраки се хванаха за косите относно функционалната неграмотност,а дне с тоя кукурига друго.........

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама