Карбовски яхна джипа по магистралата и се натъкна на катастрофа: Този път е откраднат от вас!

05.09.2020 / 15:31 3

Кадър: Мартин Карбовски, фейсбук

Журналистът Мартин Карбовски въведе нов жанр на своята фейсбук страница - "Кратък репортаж от джипката".

Преди малко той се включи от път, на който е станала катастрофа. Към кадрите той говори докато шофира:

"Ще продължавам с репортажите от джипката, защото онова, което не получихме, е част от това, което виждаме. Всеки ден, онова, което виждаме на онези тесни пътища вече 14 години в този ЕС, с това управление, не ни дават възможност да оцелеем на пътя. Това е кратък репортаж от джипката. В този тесен път няма как да оцелеем. България се нуждае от пътища и Вас ви лъжат непрекъснато че имате пътища. Това е краткият репортаж от джипката. Ще продължа да го правя, защото явно не е смешно. Три коли на този тесен път при това натоварване, при тези технологиии, това е безвъзмездно остаряло, не просто - този път е откраднат от Вас. 14 години ЕС, 30 години демокрация, аз карам по Живковия път. Освен комунистическите пътища, няма дурги пътища. Бяхме направили малки парчета от магистрлали, малко Марица, малко от Струма, много малки парчета от Хемус. Аз твърдя, че магистралите, които са направени, от които аз се нуждая, твърдя, че не са направени повече от 350-400 километра магистрали. Страшното е, не, че ви лъжат, страшното е, че никой не ви казва колко пари са похарчени за пътища и ремонт. Попитах веднъж Томислав Дончев. Няма никакъв отговор. Ако някой извади реалната цифра на похарчените милиадри европейски, наши, пари на данъкоплатците, ще видите, че съотношението между пари, похарчени за ремонти, нови пътища в кавички, ще видите, че са похарчени десетки, да не кажа стотици милиарди от пътища и всъщност това, с което разполагаме, е това, с което започна репортажа от джипката - катастрофите са навсякъде и вече никой не ги брои, всички ги приемеме за нормални, стига да сме оцелели само със счупена ръка", казва Карбовски.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
kris (преди 3 месеца)
Рейтинг: 169885 | Одобрение: 9575
Петково, ти само до Шумен ли караш по магистралата....? Защо не се разходиш из реалната си Родина, да видиш за какви пътища става въпрос.....? Иначе плащаме за винетки......На много места от асфалта са останали само дупките.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
5
0
vladimir (преди 3 месеца)
Рейтинг: 1520 | Одобрение: 350
И,за кое лъжи,гербер недоклатен
0
7
петково (преди 3 месеца)
Рейтинг: 3273 | Одобрение: -172
Жалък лъжец.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама