Къци Вапцаров на път за дома: 3 катастрофи за 10 минути в България, а в Гърция нито една

08.10.2021 / 14:06 7

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

снимка Къци Вапцаров, фейсбук

На път от Гърция към дома си Къци Вапцаров, който пътува с кола, засне три катастрофи и то само в рамките на 10 километра. 

"В рамките на 10 км вече три катастрофи.. и в Гърция валеше, но нямаше ни една", коментира шоуменът във фейсбук.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
5
ПЕКАРЯ (преди 1 месец)
Рейтинг: 1350 | Одобрение: -575
Някой си, стига си употребявал вечната си изтъркана вече  фраза за седалищни органи. Измисли нещо по остроумно. Ако не си спмняш какво беше по време на управлението на БСП и  ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, чети и се ограмотявай. През този период пътища не се правиха, а само се кърпеха дупки. Прочети и кой ни въвлече в ХИПЕРИНФЛАЦИЯ. Ако толкова ти харесва този строй отивай в Русия или Северна Корея.
3
3
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 36086 | Одобрение: -20139
УхиленУхиленУхилен какви пътища имало преди Бойко УхиленУхиленУхилен ей бавен, имам милиони навъртяни километри вземи се скрий малоумнико. Имал съм и кола, и мотор, когато улиците бяха празни, а в края на 90те години единствения подновен път беше магистрала Варна-Девня... Къде беше ти по това време, льохман?
1
3
някой (преди 1 месец)
Рейтинг: 35129 | Одобрение: 7754
"Пра ..." малоумнико, и какво беше преди тиквата, че отново заставаш със седалищните си органи към него. Имаше и пътища, които няколко месеца след ремонта не ги ремонтираха, а имаше и пътища, които изкарваха повече години, отколкото вероятно можеш и да си помислиш, но като се сетя, че не можеш да мислиш, това е проблем. Стига с тази тиква, и не зная дали има някой (освен теб), на когото не му става ясно колко много е откраднал и колко много е злепоставил народа и страната ни. Скрий се.
3
7
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 36086 | Одобрение: -20139
усмихнат, ти кой набор си? имам чувството, че не си бил роден преди да се появи Бойко... или поне още си играел с играчките УхиленУхиленУхилен хабер имаш ли какво беше преди? 
2
3
Чичкото (преди 1 месец)
Рейтинг: 44235 | Одобрение: 3295
Само за няколко часа с ВЕЛОСИПЕДА във Варна бях свидетел на  няколко рисковани изпреварвания тръгване на жълто минаване на червено и няколко дребни отърквания Какво се случва мо магистралите не зная Там нямам право да карам Но в градът могат всеки момент да те блъснат а ВЕЛОАЛЕИТЕ СА НЕДОСТАТЪЧНИ
Истината преди всичко
3
5
:) (преди 1 месец)
Рейтинг: 30159 | Одобрение: 7914
Къци, в булгаристан, ко очакваш.. ? Маймуландия? Държавата на простия селски  ганьовец

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама