Кирил Домусчиев пусна снимка от Варна: Производителност по български! Да се чуди човек да се смее ли, или да плаче

15.04.2019 / 14:30 7

Председателят на КРИБ, Кирил Домусчиев, публикува интересен пост в официалната си страница във “Фейсбук”. Бизнесменът е прикачил и видео от екип, който работи във Варна, пише Блиц.


Домусчиев заявява, че от 12 човека само двама се трудят, а останалите най-вероятно са синдикални лидери. Той пита къде са Синдикатите да му обяснят как с подобна производителност се вдигат заплати.

Ето какво е написал Домусчиев в социалната мрежа:

“Да се чуди човек да се смее ли, или да плаче! Два самосвала, един багер и валяк правят дупка с размер два метра. И най-любопитното - производителност по български! От 12 човека във Варна, бул. “Христо Смирненски”, двама работят, а другите най-вероятно са синдикални лидери!? Къде са Синдикатите да ми обяснят с такава производителност как се вдигат заплати?!”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
3
някой (преди 2 месеца)
Рейтинг: 3432 | Одобрение: 407
Верно ли този крадец и съсипник говори за производителност. Я да си помисли колко му опростиха от дълга при покупката на БМФ, което разбира се е за сметна на народа, колко плаща на работниците си, че все си търсят екипажи, защото хорицата отиват да работят под чужд флаг, защо ли. Точно този ли говори за работа и производителност, ех горкия той, как всичко разпределя за тези които му работят, а съвсем малка част оставя за себе си. Нексусчо, отново си в грешната позиция, правилно позиционирания и много знаещия, за позицията ти - партер пред управляващите, а знанията - колкото на гурутата ти. Написах ти, не се заяждай с всички, първо не е етично, а най-вече, не е правилно.
17
2
T-man (преди 2 месеца)
Рейтинг: 28 | Одобрение: -2
Да попитам Домусчие, защо Варна стана адски мръсна, от както, той взе да чисти? Варна никога не е била толкова мръсна!!!! "ЗМБГ" е старото име на "Заубермахер България". Акционери в него са "Директ инвест" АД, което държи 60% от капитала, и "Бул инвест Груп 2009"АД, сочи справка в Търговския регистър. "Бул Инвест Груп 2009" официално е собственост на Иван Бучков и Даниела Славчева, която е в управлението на футболен клуб "Лудогорец"
16
10
Варна (преди 2 месеца)
Рейтинг: 59485 | Одобрение: 31435
добре че е Домуса да работи за цяла България, носи ни на плещите си
ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!
13
6
:) (преди 2 месеца)
Рейтинг: 3488 | Одобрение: 1873
neXus, този път съм напълно съгласен с теб! (не е иронично) . Един "+" имаш от мен! Ако не го написал ти, щял да напиша същото - аз. 
13
25
n eXu s (преди 2 месеца)
Рейтинг: 67123 | Одобрение: -46617
Нагли пролетарии! Без дисциплина и без знания! Седнали заплати да искат! Сиктир!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
36
2
MrBean (преди 2 месеца)
Рейтинг: 6625 | Одобрение: 1535
Не бе Домуз,не си разбрал,освен синдикали има и ОТК,има и Охрана на труда,има КЗП,има БаБХ,има .... и още... просто защото излиза харча от нашия джоб..да си го харчи властта

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама