Кметът Портних свали сакото, като разбра изборните резултати във Варна! Днес направи нова първа копка

27.05.2019 / 16:02 48

снимка Live.Varna.bg

Символична първа копка на нов спортен комплекс на ул. „Студентска“ бе направена днес в присъствието на кмета Иван Портних, Христо Иванов – зам.-кмет и Петя Проданова – кмет на район „Приморски“.

„Тук някога е имало стадион, който обаче е неподдържан и занемарен от десетилетия. Поехме ангажимент към хората от района да облагородим това място и да го превърнем в спортен комплекс, какъвто изграждаме в район „Вл. Варненчик“, а скоро ще започнем и във „Виница“, заяви кметът.

Спортният комплекс ще бъде разположен върху площ от 17 дка. Проектът предвижда изграждането на нови открити спортни площадки за футбол, баскетбол, многофункционална спортна площадка (за волейбол и тении на корт), фитнес, тенис на маса и детска площадка, нова пътека за бягане и каране на ролери.  Проектирана е едноетажна сграда, в която са обособени съблекални, кабинети,  заведение за хранене с покривна терасата. Ще бъда изградена и зона за отдих, алейна мрежа, осветление, озеленяване, както и реконструкция на съществуващия паркинг, който ще бъде - с 46 паркоместа.

Кметът Иван Портних обяви още, че предстои изграждането и на спортни игрища в 18 училища, като продължение на пилотния проект, по който бяха обновени спортните базите в 10 училища.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
29
39
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18072 | Одобрение: 2
- ,, ......... Можеш да влизаш и излизаш, и да си слагаш повече +++++++++++++++++++++++++++++++++++     " - от ПраБългарин  ---------- Оффф, ...... малко ми е трудно с теб :dizzy:, но понеже съм добричък ще повторя, пък дано зацепиш накрая. И 100 пъти да влезна и да си кликам +++++-та , не ги отчита бре, анулира ги ,, машинарията", ....... поне при мен. Ухилен 
1
8
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18811 | Одобрение: -5389
Исках да кажа, че си написа поста и веднага сам си сложи + УхиленУхиленУхилен Няма лощо, щом това ти дава покой на душата. Можеш да влизаш и излизаш, и да си слагаш повече +++++++++++++++++++++++++++++++++++
27
37
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18072 | Одобрение: 2
- ,, Интересно ми е, защо сам си слагаш плюсове ...... "  от ПраБългарин  ----------- Ами страдам от Нарцисизъм бре чадо !!!!  УхиленУхилен........ - ,, ..... и по колко пъти влизаш,  за да си вдигаш рейтинга?? "------  Е виж, тука не уцели. Имам право само на едно - или +, всички други кликвания се анулират, че даже и наказват ( пробвано) !!!!!!!  Говоря за обикновенните потребители като мен. Но има и изключения,  някои съфорумници или са ,, скрити модератори " ( сиреч законно ) или са хакери и трият постове, .......  за единица време ти наблъскват 10 - 15 минуса ако си ,, противник" или + плюсове ако си   от ,, добрите". Колкото и да ти се искаше,  не успя да ме уязвиш (хванеш в ондурма)Ухилен.  
8
0
kaka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 15858 | Одобрение: 3458
По добре е да се оправят улиците във Варна че всички са в дупки или са като междуселски път.
0
13
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18811 | Одобрение: -5389
Интересно ми е, защо сам си слагаш плюсове и по колко пъти влизаш за да си вдигаш рейтинга??УхиленУхиленУхилен
34
37
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18072 | Одобрение: 2
- ,,За всички гроздето е високо ...........       " от ПраБългарин  ------------- Ауууууу, .... че то цяла повест си написал. Браво, .... браво. И какво искаше да кажеш по Темата, че не разбрах ???????  :errm: 
2
12
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18811 | Одобрение: -5389
За всички гроздето е високо, не знам на кой му миришат краката повече и то след къпане, но като ви гледам искате да изживеете нечий други животи, защото нещо вашия куца. Авторитет с писане на спам или обиди не се гради. Но като гледам, какво цъкане на - и + сте правили, ако си вадихте парите по този начин щяхте да сте милионери, , но за съжаление не сте и никога няма да бъдете, пукате се от завист, душата ви страда и се чуди как да освободи гнева си. Пишете веее малки полски мишленца цър цър цър пишете, друго не ви остана за съжаление..... освен да пишете и да се самоизяждате БолестБолестБолест
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
Прабългарино, смени си никчето и се преименувай се на Прациганин-миризлив гей. Много е подходящо за теб това име, защото вмириса сайта.
10
12
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18811 | Одобрение: -5389
Все на теб ти пречи нещо, много претенции, голям каприз, ти май си глезанчо. Аз какво общо имам с циганите, аз ли ходя да им защитавам интереса или ти, май ти си им роднина, ти и ония педал Варна...... бутали законните къщи на хората.. 
37
47
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18072 | Одобрение: 2
- ,, Следващия кмет ще е пак Портних. Тъйче не се обяснявай." - от Рекордчо   ------ УхиленУхиленУхилен Ще видим, ...... ще видим.  Ти само гледай, каква чистка ще направи бати Ви Бойко  в редиците си скоро. Само и само да защити ,, имиджа си"  на непокварен и далновиден политик.  Ще падат глави , че и пушек ще се дига. 
19
12
морето (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1574 | Одобрение: 234
Ако приемем че е занемарен от 20 години ,10 от тях са с кмет на ГЕРБ.
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
Прабългарино, името ти е Прациганин. Цапаш и вмирисваш сайта. Време е да се изкъпеш. 
41
48
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18072 | Одобрение: 2
Идеята е добра, ..... спор няма. Но като му знам ..... изпълненията/ крайния резултат, малко съм смутен. Следващият Кмет да му мисли, как ще се оправя с новия обект, след като ще има доста работа с ,, новите строежи"  наследени от Портних. 
11
16
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18811 | Одобрение: -5389
Гримиран, изтрии червения грим, изборите свършиха, клоун ли си, пантоним ли си или си червена дрисня с кръв УхиленУхиленУхилен
21
5
VAROVIK (преди 1 годинa)
Рейтинг: 977 | Одобрение: 497
... след 2–3 линии винаги го сваля... виждал съм с очите си!
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
Прабългарино, смени си никчето на Прациганин. Това е истинското ти име.
18
16
12321 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 13686 | Одобрение: 4331
Ехх, не съм очаквал, че още при прабългарите имало педали...
9
28
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 18811 | Одобрение: -5389
Ей манго, смени си ника Варна и напиши Максуда, и вземи се премести да живееш до роднините си, щом си толкова загрижен!!!
44
28
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 78432 | Одобрение: 37327
гледайте да не подкопаете блоковете, че после като падне някой ще го обявите и него за незаконен. 
МУТРИТЕ ВЪН! ОПГ ГЕРБ в ЗАТВОРА! ПОРТНИХ в РУСИЯ

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама