Кметът на Димитровград след брутален вандализъм: Има нещо сбъркано в обществото

11.07.2024 / 07:46 2

кадри bTV

редактор Веселин Златков 

Продължава издирването на маскиран вандал, който потроши с чук три охранителни камери в ремонтирания наскоро парк „Марица” в Димитровград. Това предаде bTV след като деянието предизвика сериозно напрежение в града.

„Не проблемът в камерите, а в това, че това е дързък вандализъм. Що за човек в 2:30 през нощта слага маска и тръгва с чук из парка?“, този риторичен въпрос зададе в репортажа кметът на града Иво Димов. Той коментира също, че проблемът не е само за Димитровград и че явно в обществото има нещо сбъркано, за да има подобни деяния.

Кметът каза също, че дори и вандалът с чук да бъде открит, той ще получи най-много глоба, тъй като когато стойността на пораженията е ниска, прокуратурата не завежда дело.

Охраната на парка е била на 500 метра от мястото на посегателството. Тя нощно време е от един човек, обясни кметът и добави, че за ефективна охрана на парк „Марица” в Димитровград са нужни поне три двойки охранители.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Пешо от Виница (преди 1 седмица)
Рейтинг: 96819 | Одобрение: 31074
Престъпникът няма партиен цвят! Той или е престъпник или не. Животно-така бих определил действията на съществото. Защо преди промените нямаше такива прояви? Защото щеше да има бой до спукване от кварталния милиционер. Бой и линч на всички роднини около него. В педагогиката има два основни методи за възпитание: "Убеждение" и "Принуждение". От доста време тук важи само "Принуждение" в най-грубата си форма! Лошото е ,че такива животински прояви не са само изолирани случаи-повсеместно е,което говори за възходяща тенденция в остатъците на уж така нареченото общество. 
2
0
ас (преди 1 седмица)
Рейтинг: 156056 | Одобрение: 24586
"Той коментира също, че проблемът не е само за Димитровград и че явно в обществото има нещо сбъркано" ха ха ха гербер ми говори за сбъркано ощество. кой точно го оправлява това общество последнинте 15-20 години. герб-дпс си отгледаха едно ново поколение селски мутри. няма да се изненадам ако маскирания не е човек на герб. даже като разгедах малко снимки кмета по телесложене много прилича на маскирания извършител. една камера струва от от 50 до 5000 и повече лева. а с обществена поръчка от герб една камера от 50 ще струва на общината 10000.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама