Координатор на ПП-Ветрино е арестуван при акция за наркотици, намериха крадено "Порше" и наркооранжерия

20.09.2023 / 09:22 5

Снимка МВР

В бившата птицеферма криминалистите намерили и противозаконно отнет автомобил "Порше 911". Кражбата е заявена на 31 август от собственика му в София

Координаторът на "Продължаваме промяната" в община Ветрино - Пламен Пенев, е арестуваният при специализираната полицейска акция в провадийското село Млада гвардия, където беше открита наркооранжерия. От щаба на партията в морската столица побързаха да се разграничат от него. Според тях той не е бил координатор, а редови член, чието членство вече е прекратено, предаде БГ он ер.

В наето от Пенев складово помещение са открити оранжерия за отглеждане на марихуана, както и автомобил, за който се твърди, че е откраднат.  Кражбата е заявена на 31 август от собственика му в София. При огледа е изяснено, че върху идентификационните номера на колата е извършена интервенция.

При операцията са иззети 923 растения, достигнали различен стадий на развитие, високо технологично оборудване, суха тревиста маса и материали за отглеждането им.

Материалите са докладвани на прокуратурата, която ще поиска от съда да определи за уличения постоянна мярка за процесуална принуда.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
Радостин (преди 9 месеца)
Рейтинг: 139541 | Одобрение: 6236
Сигурно е за лична употреба на съпартийците. На система самозадоволяване.
Всеки да си получи заслуженото !
2
3
Burton (преди 9 месеца)
Рейтинг: 17639 | Одобрение: 3044
да наричаш конопа "дрога"  е доста смешно... Със сигурност и за хмела говориш така, нали?
3
1
уйчо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 93300 | Одобрение: 1285
Добре е координирал този боклук! Продължил е промяната!
2
2
ас (преди 9 месеца)
Рейтинг: 154077 | Одобрение: 24267
те за това бързат да прокарат законите за подкрепа на корупциятя за да могат да покиват такива кординатори. и щом един от кординаторите на подмяната се занимава с кражби на скъпи коли и производство и разпространение на наркотици смятайте с какво се занимават другите??? ние от къде можем да бъдем сигурни партийната структура на подмяната във ветрино не спонсорирана от разпорстранение на наркотици???? защо полицията не си свърши работата и не провели останали колеги на този кординатор??? те наркоманите се движат на групички и партия и партийна структура се изграждат от еднакво мислещи хора не се наемат на случаен принцип. в община ветрино сигорно е пълно с наркоманите на подмяната. които 150% карат колите си напушени.
2
2
Радостин (преди 9 месеца)
Рейтинг: 139541 | Одобрение: 6236
Колко коли е откраднал досега? От кога произвежда дрога пилчарникът? Кажете каналите на разпространение на наркотика.
Всеки да си получи заслуженото !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама