Кошмарен инцидент с малко момче на плажа в кв. "Аспарухово" във Варна

11.08.2019 / 15:20 9

13-годишно момче е спасено от удавяне в петък следобед на плажа на квартал “Аспарухово”. За това ни алармира сестрата на пострадалото дете Стелияна Стефанова. Компанията от шест деца отиват на плаж в петък в неохраняемата зона на плажа на Аспарухово. Влизат в морето при червен флаг. Едно от момчетата го удря силна вълна и то потъва, а деца от компанията се пробват да го спасят, пише novavarna.net.

Според очевидци детето е престояло под водата около пет минути, което според специалисти е равносилно на четвърта степен на удавяне. За радост на плажа в този момент се намира бившата спасителка Десислава. Заедно с един мъж влиза да спасява детето и след много усилия двамата го изваждат от водата посиняло.

Оказана му е първа помощ от пристигнал по-късно медицински екип.

Детето е отведено първо в реанимацията на МБАЛ “Света Анна”, а впоследствие е преместено в УМБАЛ “Света Марина” в много тежко състояние.

Сестрата на спасеното дете благодари на неговите спасители публично. В момента момченцето е извън опасност и диша самостоятелно.

Стелияна Стоянова благодари на д-р Халилова от УМБАЛ “Света Марина”. В следствие на инцидента собственикът на неохраняемия плаж намира спасителката на детето и я наема на работа. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
20
Mercenary (преди 4 месеца)
Рейтинг: 43166 | Одобрение: 9661
Дебила е онзи нексус. Пише безброй негативни и обидни коментари, после им слага десетки "плюсове". И минуси на другите. Така, без причина. Ако искате да го изнервите, слагайте му минус винаги. Беше на минус 60 000, сега е плюс 20 000. Представете си какъв къртовски труд е положил ...Ухилен Смисълът на живота му, да поведе класацията на Петел ...
2
2
гарфилд (преди 4 месеца)
Рейтинг: 31847 | Одобрение: 12917
УхиленСигурен съм.
2
2
Пешо от Виница (преди 4 месеца)
Рейтинг: 37328 | Одобрение: 15763
УсмивкаВече го направих!
5
1
гарфилд (преди 4 месеца)
Рейтинг: 31847 | Одобрение: 12917
Разбирам те брат,но дебила си е дебил.Не може да го промениш.Тегли една пред компа,да ти мине яда и толкова.Може и няколко пъти да го направиш.
5
2
Пешо от Виница (преди 4 месеца)
Рейтинг: 37328 | Одобрение: 15763
Приятелю, аз мога да разбера ,когато някой не е съгласен с моята позиция, но в този случай просто ми се иска да го@@@@@@@@този ДЕБИЛ!!! КАЗАНО Е ОТ МЪДРИТЕ ХОРА, ЧЕ УМНИЯ НЕ СПОРИ С ГЛУПАКА, НО В ТАЗИ СИТУАЦИЯ , АЗ НЕ ЗАЩИТАВАМ В СЕБЕ СИ, А МОМИЧЕТО! Затова и избухнах. Ненавиждам простаците и страхливците,които винаги се крият в тълпата , но никога отпред.
7
1
гарфилд (преди 4 месеца)
Рейтинг: 31847 | Одобрение: 12917
Пешо,братко мой,не се чуди.Трябва досега да си разбрал,че безмозъчни индивиди има много.Тези минуси тук,го потвърждават.:'(
7
1
Пешо от Виница (преди 4 месеца)
Рейтинг: 37328 | Одобрение: 15763
Само не мога да разбера дали е нормален този ДЕБИЛ, който цъка неодобрение от героичната постъпка на едно момиче. Дебил,който се е пръкнал от нищото и е отпадък на обществото. ДЕБИЛ ,който мрази първо себе си , а после и останалите. ДЕБИЛ, който трябва да се гръмне за да не мърси въздуха ,който дишат нормалните!!Защо бе, ДЕБИЛЕ? Мразиш момичето ,защото ти си ЛАЙНО и не можеш дори да си помислиш ,че можеш да направиш нещо подобно. Ти, който навярно пребиваш родителите си за да им откраднеш пенсииките за да си набавиш поредната доза дрога?! Страхливец,който се крие в тъмното и ограбва малките деца ! нищожество без достойнство и грам смелост . Излез на светло и защите позицията си на мерзост и омраза към смелия ЧОВЕК-Десислава. Нещо ,което ти никога няма да бъдеш! Мръсник си ти....анонимнико, МРЪСНИК!!!
7
1
гарфилд (преди 4 месеца)
Рейтинг: 31847 | Одобрение: 12917
Огромно браво на Десислава.Има още надежда,за изстрадалата ни държавица.
30
1
Пешо от Виница (преди 4 месеца)
Рейтинг: 37328 | Одобрение: 15763
Браво на Десислава! Момичето е проявило смелост ,качество за което повечето джендърчета с изписаните вежди и татуировки не са и чували. Усмивка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама