Костадин Ангелов за ваксините: И в кренвиршите не знаете какво има, но ги ядете

02.04.2021 / 16:58 7

Снимка: Булфото

Здравният министър Костадин Ангелов направи сравнение на ваксините с кренвирши. Това стана по време на онлайн дискусия с Цвета Караянчева.

"Не знаете какво има във ваксините, и в кренвиршите не знаете, но ги ядете", каза той и увери, че всички производители на ваксини са утвърдени в областта си и са направили така, че да минат изпитанията в първа, втора и трета фаза, пише "Евроком".

"Взехме няколко решения в България, които вече се прилагат в ЕС. Не сме имали намерението да бъдем самонадеяни или да се пъчим, напротив – най-ценното качество в такава ситуация е смирението. В нито един момент не сме жалили средства. Да, в част от решенията сме бъркали, допускахме грешки, защото този вирус опроверга всички учени в света. Чехия, например, изпраща пациенти в Германия, а България успя да се оправи сама. Подготвихме страната за втората, а сега и за третата вълна. Българите ни са най-важни, няма да спрем да мислим така. Швейцария и Гърция имаха проблеми с реанимационните си легла, а ние управляваме нещата и те се получават. Справихме се с пандемията'', категоричен бе министър Ангелов.

"Политиците жонглират с темата за COVID-19, всеки се заиграва – един със страховете на хората, друг с техните надежди... но всички те преследват политически цели. Изборите ще минат, политиците са преходни. Тези лъжи, които се употребяват, са жестоки – ще костват човешки животи и възпитанието на децата и никой няма да поеме отговорност, просто защото хората са такива'', смята министърът на здравеопазването.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
Модератор на форума (преди 8 месеца)
Рейтинг: 240 | Одобрение: 20
Съобщение до всички участници във форума! Във връзка с деня за размисъл (3 април, събота) и изборния ден (4 април, неделя) форумът ще бъде частично ограничен. Коментаторите, които агитират за или против конкретна партия или политици ще бъдат деактивирани от форума. Премахнете или променете девизите (подписа) под коментарите си, ако са свързани с агитация за или против конкретна партия или политици. Ако не желаете да бъдете деактивирани, прекратете коментирането за или против конкретни партии и политици.
Оторизиран модератор на форума
6
0
Звезди (преди 8 месеца)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
"12321 ти си уникално тъп. Завърши медицина , стани медик и тогава прави коментари и анализи."  :getlost:  При управлението на ГЕРБ умни, кадърни и образовани хора не търпят. За какво му е да завършва медицина? За да инспектира пътищата като Коца Ейнджъла ли? Я виж председателя на парламента.... кофи поцинковала жената. В редиците им нереализирали се футболисти, бивши продавачки от НарКооп-а, "бизнесмени", статисти от театъра. Нинджа Кадър до кадъра са. Сещам се и за една "завършила медицина и държавно управление", на която й беше поверено едно министерство, и резко изчезнаха 30 млн. лева от осигуровките ни.... разправят, че се пердашила с охраната от НСО, да не споменавам името й. 
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!
5
1
SANDOKAN1963 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 4739 | Одобрение: 469
ех     при  баи  Тошо  ядяхме  истинско  месо....сега  при  демокрацията  кренвирши  и  Банани   ....хахахахха   БАНАНИ...да  вие   сладко..
4
4
12321 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 23615 | Одобрение: 5880
Уникално тъп! На кой кремвиш пише, че предизвиква образуване на тромби
7
8
motoristka (преди 8 месеца)
Рейтинг: 75639 | Одобрение: 35479
„Очевидно научната кариера на здравния министър се нуждае от по-сериозен преглед. Такъв преглед ще може да бъде направен след 4 април, когато той вече няма да бъде министър. Прави впечатление, че през 2013 г.  със заповед на тогавашния министър Десислава Атанасова никому неизвестният обикновен доктор Костадин Ангелов е назначен за директор на Александровска болница при наличието на много други хабилитирани лекари, като сменя академик Лъчезар Трайков. През 2014 г. той става доктор на медицинските науки. Като забележете, едно и също лице едновременно е негов научен ръководител, рецензент и председател на научното жури. Три месеца, след като става доктор на медицинските науки, вече е доцент.  Сред публикациите, изброени в Регистъра на научните длъжности и дисертации към НАЦИД липсва втора дисертация или хабилитационен труд за професор. Няма нито една негова лична публикация, а само съавторски – с по пет, десет и повече съавтори. Същевременно са му признати публикации в списанието за медицински сестри „Сестринско дело”, медицинско издание, третиращо проблемите на сестринството."
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
6
4
Звезди (преди 8 месеца)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
Костадин Ангелов за ваксините: "И в кренвиршите не знаете какво има, но ги ядете.:getlost:  Аргументите на тези абдикирали негодници са точно толкова тъпи, колкото и самите те. В кренвиршите знаем какво има, другарю пътен инспектор. 
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!
7
4
някой (преди 8 месеца)
Рейтинг: 35030 | Одобрение: 7765
И ти си тъпанар, но за жалост повечето медии те предават на живо,на запис или цитират, а народа от немай къде те гледа и слуша.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама