Костадин Костадинов, основният опонент на Иван Портних в град Варна, на Местните избори за кмет 2019, продължава да настоява за дебат: Иване, пробвай се с мен! Ако ти стиска!

03.10.2019 / 10:47 13

Само преди ден Костадин Костадинов-основният опонент за кмет на град Варна в Местни избори 2019 г., отправи покана за дебат към настоящия кмет Иван Портних.

Традиционно не получи отговор на поканата си. Това да не отговаря на въпросите на гражданите и общинския съвет е целенасочено поведение на настоящия кмет. Той избягва срещи с хората и активно се крие по коридорите на oбщината, за да не бъде намерен от запознатите с делата му. Така тихо и прикрито управлява Варна, ограбвайки я.

Задкулисни сделки, съмнителни проекти, недобро качество при изпълнението, което налага чести ремонти и още и още средства. Само преди три години беше проведен ремонт, при това само частичен, на Аспарухов мост. Днес той отново е в лошо състояние. Бяха дадени повече от 40 млн. лв. за закупуване на Дупката в центъра на Варна, което се превърна в най-скъпата имотна сделка в България, при цени на квадратния метър надхвърлящи тези в Манхатън, Ню Йорк. Костадинов и неговият колега общински съветник Григор Григоров тогава обжалваха тази корупционна сделка, но Варненският административен съд отсъди в техен ущърб. Реконструирането на разрушеното от наводнението в Аспарухово дере се направи така, че на практика може да предизвика ново бедствие в квартала, при това след платени повече от 11 млн. лв. за „укрепването“ му.

Като цяло нецелесъобразното използване на средства и плащането на в пъти по-висока цена, превръщат градската среда във финансов донор за личните бюджети на управляващите. Ограбването на града е факт, безнаказаността към властимащите и липсата на отговори на въпросите я затвърждават и превръщат в явно и нагло мародерство, спрямо гражданите на Варна.

Това е причината лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов да не спира да предизвиква, по всевъзможни начини Иван Портних, провокирайки го да се впусне в явен, открит, публичен дебат с него. Портних от своя страна, оставя без отговор многобройните покани на опонента си, избягва дебати или се впуска в такива, които приличат по-скоро на приятелска среща. Недостойна постъпка на човек, който има какво да крие.

Костадинов, обаче е непримирим с корупцията в града, не доброто качество на живот, ниските заплати, кражбите, злоупотребата с власт и много други явления в Морската ни столица. Като лидер на партия Възраждане той въвлича българи обединили се от една основна цел - съхраняването на българския народ. Личности работещи доброволно и безвъзмездно в полза на българската национална кауза.

Костадинов е човек от народа, който е следван от други хора не защото плаща с общински пари, а защото има кауза, отново да превърне Варна в развиващ се град с производство, промишленост и поминък за хората. Стремежът му към постигане на благоденствието на варненци е активна позиция на Костадинов постоянно, а не само по време на предизборна капания. Срещите му с хората и работата за тях са ежедневие на една явна, честна и открита личност.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*Платена публикация

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
6
MrBean (преди 4 години)
Рейтинг: 121327 | Одобрение: -1583
Анаконда/готина снимка/ какво точно казваш? За или против МК,и на мен ми се струва твърде "ограничен"
2
17
Mitko (преди 4 години)
Рейтинг: 2833 | Одобрение: 578
Всички активни граждани ще гласуват за Стела Николова.
13
4
Sand (преди 4 години)
Рейтинг: 13861 | Одобрение: 4696
Е ти какво искаш да излезе и да отговаря на въпроси , свързани с дедо му Красимир Маринов ли ,дето го е харесал за зет на Десито ,че иначе далаверата няма да върви .Да излезе и да си признае в дебат ,че е наркоман ли ?  Или ,че Боко свинята му определя  фирмите за строителство в града ли ? Е как да стане тая работа , то това недоносче нема толкоз акъл у главата си да води дебат ! 
11
4
Mercenary (преди 4 години)
Рейтинг: 47466 | Одобрение: 11156
Което и да е, Гарфилд!
15
2
гарфилд (преди 4 години)
Рейтинг: 48392 | Одобрение: 16067
Големия въпрос е,кой ще е най-малкото зло,в сравнение с оня от Гранда?:'(
25
4
Blue hills (преди 4 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
Не го познавам, слушал съм го да говори, чел е много, но езика му вярно понякога е просташки. Обаче, като гледам как куцо и сакато се кандидатира, ми се драйфа. Разини пилета, отрочета на камили, бандитите на града ни, поплювковци на по 20 год ми се кандидатират, дето гъза си не могат да обършат сами - толкова ниско сме паднали и е толкова е ниско нивото.
9
30
Уйо (преди 4 години)
Рейтинг: 42630 | Одобрение: 8085
Какъв родолюбец може да бъде този Копейкин? През два/три дни го виждам в квартала да се движи с последователите си. Единствено, което им липсва са кафевите ризи. Какъв родолюбец може да бъде този с буквално просташкия и подтикващ саморазправа си език (не на масата, а в масовите медии). Този е един овчар, яхнал неосъзнатия патрЕотизъм на бивши и настоящи сополанковци. Преминал през дузина партии в близки отношения са Корнелката.
30
9
Blue hills (преди 4 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
Тоя Костадинов беше издал един учебник по Родинознание, между другото много добър. Май наистина е родолюбец, ама вече знае ли човек в днешно време кой какъв е. Обаче, със сигурност знам, че Потника не става!
40
13
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
Портних трябва да е под постоянно видеонаблюдение в работно време да са гледа какви милиони и заеми и чудеса подписва. Не ми се вярва, че го прави на трезва глава предвид видимите безумия във Варна. Да не говорим, че докара общината пред фалит. Заемите, които нагруха ще доведат до вдигане на данъци, такси и постоянни глоби за щяло и нещяло на гражданите и до смазване на дребния бизнес в града. Портних е довел града до диктатура от съветски тип
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
3
21
anaconda9211 (преди 4 години)
Рейтинг: 262 | Одобрение: 62
Основния опонент е Митко Карбов, а не Костадинов. Оправете си Грешката моля Ви. Митко пресидент. Митко президент. Едвам завършиха средното си образование сега кандидат кметове. ХАХаха
33
7
уйчо (преди 4 години)
Рейтинг: 83675 | Одобрение: -975
Иванушка глупака трябва да си ходи! Няма такъв плазмодий!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама