Красимир Велчев от ГЕРБ: Има атака срещу Пламен Георгиев

13.07.2019 / 13:14 6

Има целенасочена атака срещу председателя на КПКОМПИ Пламен Георгиев като нейната цел е да се компрометира антикорупционната комисия. Така смята заместник-председателят на парламентарната група и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Красимир Велчев. Той защити тезата, че разкритията срещу Георгиев са част от действия за отслабване на националните институции.


Не зад всички данни, които излизат има достатъчно доказателства. Понякога такива данни се изкарват, за да се компрометира даден човек или комисия, заяви Вълчев по БНТ.

По повод решението на ГЕРБ да създаде етична комисия Велчев обясни, че нейната задача няма да е да прави разследвания, а да разглежда обвиненията срещу представители на партията от "чисто човешка страна", от морална гледна точка.

Създаването на комисията се налага от проблемите на обществото. В България има един основен проблем - липсата на достатъчен контрол във всяка сфера. Дори поставяме въпрос дали има достатъчен контрол върху контролните органи. Кой контролира контролните органи?, каза той.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
кънчо (преди 4 години)
Рейтинг: 76 | Одобрение: 36
,,Има целенасочена атака срещу председателя на КПКОМПИ Пламен Георгиев като нейната цел е да се компрометира антикорупционната комисия.'' Че тя повече от това няма накъде да е компрометирана.
11
5
Sand (преди 4 години)
Рейтинг: 13861 | Одобрение: 4696
Ми то зада има атака трябва да има причина бе пребоядисан комунистически боклук ? Велчев ти нали си такъв ,ама мълчиш не ми е удобно да си покажа задника червен и мръсен. Този като е толкова чист ,защо се притеснява , да каже от къде са парите с които си купи админитстрацията и терасите , ама ще мълчи нали е като теб комунист мръсен и прост ?
13
6
ДИВАКА (преди 4 години)
Рейтинг: 24299 | Одобрение: 4004
ЕДИН ОТ ДЕБИЛИТЕ В ГРОБ..БЕЗ КОМЕНТАР..ИНАК ТРЯБВА ДА ОБИЖДАМ..ТОЯ Е МЪЖКИЯ ВАРИАНТ НА ДЕСИ ДУЛОВСКА..Изплезване:devil::alien: НЕГРАМОТЕН ,НО С МНЕНИЕ..
14
3
Пешо от Виница (преди 4 години)
Рейтинг: 94580 | Одобрение: 30555
Господин Велчев, Вие или сте глупак или са ви платили за да говорите глупости. На Пламенчо , работата отива на :"Кой ми ср@ в гащите?" Пустата му лакомия и наглост го докара на това дередже и не са виновни онези ,които му изкараха кирливите ризи. То "вашто" бива -бива , ама запрете се ,бре! Какво отслабване на институциите е това чисто криминално деяние? Полакомил се е човечецът, а вие го изкарвате светец?Не светец е той, а крадец-просто размерите и нивото е по-различно от това на Яшар кокошкаря.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама