Криско даде 115 лева в частна болница в София и нервите му не издържаха

23.01.2022 / 11:25 8

снимка: Булфото

Известният изпълнител реши да разкаже за неволите си от последните дни. Ето какво написа рапарът в личния си профил: 

„Ухото ми е заглъхнало от 2 дни и реших да си запиша час за преглед. И така записах си час за 9 ч. Това е частна клиника в София, което ме кара да мисля, че щом един преглед струва 115 лв. - и пак повтарям, че това е частна клиника, би трябвало да получа услугите, които предлага.

И при положение че всеки пациент е със запазен час, очаквам да вляза при доктора в часа, в който съм запазил... и с малко забавяне спрямо човека преди мен“, започва разказът на рапъра, видя marica.bg.

Той е влязъл в клиниката още в 8:55 ч. сутринта и веднага се отправил към рецепцията, където провел следния диалог:

„- Предупредиха ли ви за антигенен тест?

- Не, но имам ваксина и зелен сертификат.

- Без антигенен тест не може!

- Добре, а за какво ми е този сертификат?

- Ами, не знам за какво ви е!

- Добре, тук мога ли да си направя антигенен тест?

- Да, 25 лв. и изчакайте.“

Седнал да чака и минали цели 20 минути докато го извикат за теста. „Влизам в стаичка и докато едно момче ми прави теста, го питам:

- Защо ми правите антигенен, като имам ваксина и зелен сертификат?

- Те тия сертификати са за...

- Мола? - прекъсвам го аз.

- Хехе, да, за там са.

Тестът е направен за 1 минута, изчакайте“, продължава Кристиан Талев, както се води по лична карта ВИП пациентът.

Минават вече 50 минути, откакто е в клиниката, и нервите му вече не издържат: „Още никой не ме е извикал за резултат от антигенния тест. Предполагам, че после ще чакам още 20 минути за влизане при самия доктор. Виждате, че натяквам "частна" и "фиксиран час", защото очакванията ми, както и на другите клиенти, са - "Ще си запазя точен час, за да си наглася програмата за деня."

Решавам да попитам на рецепция дали ще вляза скоро. Отговорът е: "Ние сме външна рецепция, питайте вътрешна ей там." „Бихте ли ми върнали парите, след като 50 минути след насрочения час за доктор още не знам кога ще вляза в частната ви клиника с фиксиран час?“

„Разбира се, ето ги“, разказва още Криско. Рапърът уточнява, че това не е оплакване или жалване какви тъпанари са в клиниката.

„Може и да не съм прав, но си мисля, че ако бях получил това, което ми предлага клиника, нямаше да напиша този пост“, завършва габровецът.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
Серж (преди 1 годинa)
Рейтинг: 97179 | Одобрение: 16289
Е нали е велик рапър, бе?...Кво са за него стотина лева? Великите рапъри карат коли и носят часовници за стотици хиляди долари, тоя седнал да хленчи за 115 лв....Бедняк скапан....Прошляк!...:silly:
4
9
KRISTINCHO (преди 1 годинa)
Рейтинг: 32175 | Одобрение: -2560
МРАК  явно и ГЕРБ са виновни за това, че си се родил на този свят. Ти сутрин ревеш, че си се събудил, а вечер, че си лягаш. Вечно си РЕВЯЩ НЕЩАСТНИК.
Нищо добро не те чака, ако в двора ти влезе КОМУНИСТ, ЦИГАНИН или КОЗА.
2
0
Голям праз (преди 1 годинa)
Рейтинг: 26305 | Одобрение: 3530
А бе тоя, в болница ли е бил, или в хотел?!?!?!?                                                       Рецепция  -   приемна, място (гише) в хотел, офис, лаборатория, където се приемат клиентите/пациентите от рецепционист, който общува с тях с цел да им предостави услуга и/или да им окаже съдействие. При болниците за подобно място се използва думата регистратура. И този е от най-интелигентните "рапъри"?!?!?!?  Страх ме е да си помисля какво е нивото на другите!!!
5
5
Нено (преди 1 годинa)
Рейтинг: 14525 | Одобрение: 2985
Мракобес, ти си като Нинова - даже си по-зле от нея. Във всяко свое изказване тя не пропускаше да спомене Б. Борисов - за всичко й беше виновен той. Но тя от една година престана с това. А ти продължаваш да виниш за всичко ГЕРБ. Ако коритото на река Руву в Танзания пресъхне, според теб пак ГЕРБ ще са виновни!!
6
6
West (преди 1 годинa)
Рейтинг: 4459 | Одобрение: -4556
Мрак, нещо недоебан си се събудил днес и ръсиш постоянно глупости. Не мога да разбера, какво общо има ГЕРБ с вътрешните правила и изисквания на частната поликлиника? 
10
12
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Гарантирано от ГЕРБ! Отдавна е така, но явно определени среди ги устройва. Защо когато ние го пишем обаче никой не обръща внимание, а сега Криско защото го е писал и се оповестява? Жива мъка е те прегледат. Часове никъде не се спазват. Трябва да си вземеш отпуска ,че да минеш някъде. Тая здравна система е тотал щета. И не е ясно за какво ни прибират здравни осигуроки - нищо не се получава насреща. После само се доплаща на 1000 места.
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
4
0
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 90689 | Одобрение: 879
Даже малко са взели. В частните клиники те препращат от кабинет в кабинет, за да имат пациенти , след плащане установяват, че си за друго място и така до безкрай.
Всеки да си получи заслуженото !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама