Кристиан Вигенин: Мая Манолова би променила напълно управлението в столицата

11.09.2019 / 17:43 3

Зам.-председателят на БСП за България Кристиан Вигенин гостува в студиото на Цветанка Ризова и коментира темата за избор на Мая Манолова като кмет на София. 

"Софийската организация ще вземе решение за подкрепа на Мая Манолова, така усещам аз. 


За мен също това е правилното решение. В София гласовете са в съотношение по равно разделени между ГЕРБ, БСП и традиционната десница. Сега един независим кандидат може да сложи край на дългогодишното управление на ГЕРБ в столицата. 

Мая Манолова като омбудсман показа, че търси и намира решения за хората, не ги дели. Тя ще мисли не само за централните квартали, а за всички. Промяна е нужна на София и тя ще дойде с Мая Манолова. Има усещане, че промяната е възможно и сме близо до нея."
 



"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
12
Наблюдател (преди 8 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
-"На този само като му видя снимката ..... и почвам да се смея!  " Collector     ---- Аааааа, не от снимката попе, не е.:'( То от месец забелязах, че нещо става с теб, ама си помислих, че те ухапал нилски комар и малко треска.Намусен  А и изпотяване имаш ли?:errm: Сменяй  Апчетата и незабавен  консулт с Нексуса,:errm: той и от медицина разбира, а'бе от всичко бре.8-)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама