Куриозна ситуация: Машина за полагане на асфалт пропадна в дупка във Варна! (снимки)

10.06.2019 / 15:17 7

снимки: Светослав Георгиев, "Виждам те КАТ - Варна"

Куриозни снимки от варненска улица се появиха преди в популярната група във Фейсбук "Виждам те КАТ - Варна". На тях се вижда машина за полагане на бетон, която е пропаднала в дупка.

"Ул.Райко Даскалов - вечният проблем с тази дупка", коментира авторът на кадрите. "А, идеално. Да се хванат да я оправят" и "Пълен резил!" са по-характерните коментари на участници в групата. Ситуацията ясно показва трагикомичното състояние на някои от малките улици във Варна.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
Смотан сайт (преди 6 дни)
Рейтинг: 1928 | Одобрение: -197
Къде видяхте машина за полагане на бетон бе, папагали?! Реас нз си какъв, обади ли се на ВиК за теча, или ползваш сайта, по подобие на солташаците на ГЕйРБ в групата "Забелязано в Кестрич", тоест - видял си, снимал си, оревал си околията, ама реално нищо не си направил по въпроса?
Истината право в очите
26
17
ДИВАКА ПАК СЕ ИЗАКА (преди 1 седмица)
Рейтинг: 7443 | Одобрение: 1748
Това е машина за фрезоване на асфалт , разлика Ямбол - Стамбул от асфалто полагач . Няма ли поне един малко по-умен от вас да ви осемени с акъл ! Аман от тъпанари при тези комунисти Ухилен
Бившият на Деси Радева , депутат от БСП и член на изпълнителният комитет на БСП със скандално минало . Подсъдим по знаковото дело за "Софийски имоти" и оправдан по изтекла давност !
8
6
Реаслит (преди 1 седмица)
Рейтинг: 386 | Одобрение: 196
на улица генерал Георги Попов във Варна тече близо десет дни вода и от нея под асвалта се показа отдавна асвалтирана шахта която зее от едната страна само въпрос на време е нещо да попадне в нея.
23
19
владо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 9943 | Одобрение: 6103
Гарантирано от ГЕРБ. Очаквайте скоро и по бул. Левски
16
7
:) (преди 1 седмица)
Рейтинг: 3134 | Одобрение: 1724
Браво, точно така! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама