Лиляна Павлова с брутален коментар за обвиненията, че има хотел в Испания: Или Парис Хилтън, или Доналд Тръмп са...

23.04.2019 / 19:03 6

Лиляна Павлова направи брутален коментар в социалната мрежа по повод медийните публикации, че притежава хотел в Испания.

Ето какво написа Павлова в личния си профил във фейсбук:

„Или Парис Хилтън ми е направила подранил великденски подарък, или Доналд Тръмп е решил да ми завещае Trump International Hotel and Tower – това са единствените начини да съм се сдобила с хотел, без да подозирам!

Явно политическите ми опоненти съвсем се изчерпаха с аргументите, след като единственото, което им остава, е да измислят поредната опашата лъжа.”

 "Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
2
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 32507 | Одобрение: 11052
пуснаха побликация сега е редно да се размърда прокоратурата и да направи проверка ама не лилито е от наще и ще се размине с един два коментара по социалните мрежи. 
12
2
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
- ,, Борбата е безмилостно жестока. [justify]Борбата както казват, е епична.[/justify] [justify]Аз паднах. Друг ще ме смени и...[/justify] [justify]                                                      толкоз.[/justify] [justify]Какво тук значи някаква си личност?![/justify] Важното е Партията - Майка да победи. А след това, все ще се оправим някак си. 
16
4
ostap bender (преди 1 годинa)
Рейтинг: 594 | Одобрение: 184
Доста елементарна женица сте Лиляна.
22
4
B асансьора съм (преди 1 годинa)
Рейтинг: 654 | Одобрение: 324
Ами не се знае. Испанците са публикували в испанската преса за хотелите на червеногушката Лиляна Павлова. То и за Цветанов и за Цецка уж не беше вярно, но се скриха в дън земя. 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама