Лора Крумова подплаши Деси Атанасова от ГЕРБ

12.12.2021 / 21:23 6

Кадър Нова тв

Куриозна ситуация в ефира на Нова.

Странен и тревожен шум в студиото стресна водещата на предаването „На фокус” по Нова телевизия Лора Крумова.

Докато интервюираше председателя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, в ефир се чуха странни звуци, наподобяващи събаряне на декор.

„Или студиото се разпада, или Бойко Рашков идва за вас”, обърна се шеговито Крумова към гостенката си, която обясняваше защо ГЕРБ ще гласува „против” и трите точки на свиканото за понеделник извънредно заседание на парламента.
 
„По-добре студиото да се разпада”, влезе в шеговития й тон Атанасова.

Нежното острие на ГЕРБ обясни и защо от партията ще гласуват "против" новото правителство. 

„На първо място – смятаме, че не е възможно да подкрепим кандидат за министър-председател, който съзнателно е нарушил Конституцията, в която ще се закълне утре, при условие, че бъде избран”, обясни Атанасова и добави, че едва ли е имало вариант, при който ГЕРБ би подкрепил проектокабинета на Петков, предаде Блиц.

„Твърде противоречиви заявления имаше. Едно споразумение, в което категорично липсват дати за изпълнение на ангажиментите, под който са сложили подписи лидерите на четирите партии. За нас този кабинет е политически Франкенщайн. В него има твърде много хора със спорна политическа биография.

Вие споменахте името на Бойко Рашков. Този човек е бил комунистически кандидат за главен прокурор. Слава Богу, че президентът Стоянов тогава не е подписал указа. Този човек през последните 7 месеца ползваше МВР за пиар акции”, заяви още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Според нея изказването на Рашков, че разследването на „Хемус” ще доведе до промени в някои парламентарни групи, е недопустимо за кандидат за вътрешен министър.

„Най-малкото, защото той не е последна инстанция. Има български съд и прокуратура. Бойко Рашков не може да казва коя парламентарна група ще се увеличи или ще намалее”, добави Атанасова.
 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 76772 | Одобрение: -208
Виновните да си понесат заслуженото.
Всеки да си получи заслуженото !
4
0
stefanhstefan (преди 1 годинa)
Рейтинг: 3461 | Одобрение: 581
Шубе мори кочината. И никаква милост!
4
1
142006 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 6856 | Одобрение: -124
ТЕ ВСИЧИ СА ПОДПЛАШЕНИ НЕ САМО ТЯ
6
3
Чичкото (преди 1 годинa)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Всички гербаджии са отправили взор за помощ към къскета Спасявай ни че започнаха да ни търсят Според заслугите ви към партията бил отговорът
Истината преди всичко
5
6
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Тая десислава е голям срам и позор. С това поведение само още повече опротивяват герб. Махнете я тая дразнеща скрибуцаща жена! Тая в комбинация с мрънкащия биков ще унищожат герб! Много слаби фигури. Лъха на нещастие  и долнопробност. Изказванията са й тъпи и ограничени и е супер агресивна. Не  ни трябват такива!
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
3
5
MrBean (преди 1 годинa)
Рейтинг: 109768 | Одобрение: -792
Не знам дали рашков е бил комкандидат ,но последният истински прокурор беше ИванТатарчев.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама