Лудогорец ще кандидатства за помощ по програмата 60/40

17.04.2020 / 13:50 6

 
Футболният ни шампион Лудогорец ще кандидатства по правителствената програма "60/40". Това призна изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев пред "Нова".

Според него всеки клуб може да се включи в програмата, защото дейността му на практика е блокирана заради извънредното положение.

"Клубовете не работят, не работят и служителите. Едно важно условие е да бъдеш изряден данъкоплатец. Лудогорец е сериозен данъкоплатец. За миналата година сме платили 6,5 млн. лева за данъци и осигуровки. Това е сериозна предпоставка дадена фирма да кандидатства по програмата.

За съжаление оперативната дейност на клуба е изцяло блокирана от момента на извънредното положение. Единствено хората, които отговарят за терените и базата работят по специален график. Това положение води до проблеми за абсолютно всички клубове в България.

Ръководството на Лудогорец предприе антикризисни мерки, тъй като нашата цел е след епидемията да запазим клуба във вида, който бе преди извънредното положение. Преди дни представихме на нашите собственици пакета от антикризисни мерки включително и това, че кандидатствахме по правителствената програма за подпомагане на бизнеса 60/40", сподели той.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
някой (преди 3 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
А онези опростените 50 милиона от "слънцето", кой ще ги възстанови на държавата. Да, забравих, че "държавата", това е "слънцето". Бях се улисал в мечти Усмивка
4
0
морето (преди 3 години)
Рейтинг: 2012 | Одобрение: 302
Значи първо дарява ,а после си ги взима обратно .Нещо като Д.П.
5
0
ас (преди 3 години)
Рейтинг: 139310 | Одобрение: 22285
какво казах тази програма 60/40 работи само за герб и блиските до тях фирми.
3
0
Голям праз (преди 3 години)
Рейтинг: 30748 | Одобрение: 4713
Е, този си купи ИНДУЛГЕНЦИЯ!!! Не че нещо произвеждат, просто боса си купи ИНДУЛГЕНЦИЯ!!! Искат десетките хиляди на ритнитопковците да ги тропосат на гърба на всички данъкоплатци! Нищо, че въпросните нямат реален принос към СОП.
5
1
Кака Слонка (преди 3 години)
Рейтинг: 21779 | Одобрение: 939
И ще бъдат одобрени, с тези лидери на снимката няма как да е друго яче
ВСЕКИ КОЙТО МИ ДИСЛАЙКНЕ КОМЕНТАР МАЙКА МУ ДА УМРЕ ДО 2 ДНИ И ДА АКО ИМА ДЕТЕ ДА ГО ПОГРЕБЕ ДО 3 ДНИ!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама