Любовникът на варненската банкерка: Получих само 15 000 лв.

29.11.2019 / 16:22 7

Източник Фокус, снимка Булфото

Виртуалният любовник на обвинената варненска банкерка твърди, че тя му е пратила само 15 000 лева. Това съобщи наблюдаващият прокурор Светлана Данева, цитирана от Фокус.

Според прокурора мъжът, на когото Невена Йорданова е пращала пари, твърди, че самата варненка му е предложила да изпрати сумата, с която да му помогне да реши част от финансовите си проблеми.

"Делото е едва на няколко дни, но и третото лице ще бъде обследвано. Към момента това, което знаем от банката, е, че обвиняемата е ощетила 19 клиенти с над 1 милион лева, като сумата може и да набъбне, защото се извършва вътрешна проверка", допълни Светлана Данева.

Сумите са били теглени в продължение на 3 години, като разследващите органи нямат данни къде са в момента откраднатите пари и дали действително сумите са пращани по куриер към виртуалния ѝ приятел. "Не мога да си представя как един милион лева са били изпратени по куриер в пликове“, каза още прокурор Данева, цитирана от "Фокус".

Успоредно с това стана ясно, че от имот в монтанското село Мокреш полицията е иззела 30 000 лева, за които има съмнение, че са изпратени от Невена Йорданова.

В обясненията си онлайн приятелят ѝ е казал, че парите са на баща му, като това тепърва предстои да бъде изяснено от разследващите. Сумата е приета за веществено доказателство.

Данева допълни, че самопризнанията, които обвиняемата е направила, не са необходими на прокуратурата, защото има достатъчно доказателства за извършеното от нея деяние.

По думите й това е голяма сума и има вероятност да е скрита някъде другаде.

В съдебната зала бе препоръчано на обвинената да ѝ бъде извършено съдебно-психиатрична епикриза. За престъплението, в което е обвинена Невена Йорданова, може да получи присъда от 10 до 20 години затвор, конфискация на имущество и забрана за упражняване на определени професии."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
Пешо от Виница (преди 6 месеца)
Рейтинг: 48104 | Одобрение: 18729
Крис, те се били само виртуални любовници, бре.УсмивкаА че сама не може да извърши тази "приватизация" е от ясно по ясно! 1. Охраната на банката въобще си няма понятие от финансовите операции ,които Жулиета  е правила. Самата тя не е на каса, така че...няма видеонаблюдение на същинското й работно място. Но ....контрол и последействащ контрол е просто задължително. Освен вътрешен контрол се правят и ревизии от външен състав на споменатия филиал на банката. Търсете по-нагоре, най-малкото   със сигурност вътре в гювеча е директорката на филиала с мълчаливото одобрение на Управител на Банката . Навързани са поне 3-4 човека на високи позиции, ама наистина много високи.  А що се касае до Ромео, всичко е ала-бала. Ухилен
7
1
гарфилд (преди 6 месеца)
Рейтинг: 35158 | Одобрение: 13903
На психодиспансер отива работата.УсмивкаГрупа луди,решават да бягат и изпращат Нексус на разузнаване.Връща се той и съобщава тъжно: -Провал другари.Оградата я няма.
5
1
Чичо (преди 6 месеца)
Рейтинг: 33841 | Одобрение: 4706
Шиптарски откачалник, пак си говориш сам. На зле отива работатааа.Ухилен
1
8
стоян (преди 6 месеца)
Рейтинг: 2148 | Одобрение: -6502
Че той май не я е ..... Тя само му е давала пари по собствена воля! Айде сега - идват ти едни кинти от нищото - кво няма да се дърпаш я!
6
0
гарфилд (преди 6 месеца)
Рейтинг: 35158 | Одобрение: 13903
Аз като го гледам и се сещам за една колежка навремето,дето каза за един.Да съм на пустинен остров с него,пак няма да му пусна.Усмивка
7
0
kris (преди 6 месеца)
Рейтинг: 128688 | Одобрение: -1412
Този любовник трябва да е бил егати мъжът, след като е чукал този опърдян, дебел чувал за някакви си 15 000 лева......
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама