Марешки за имота си в Морската градина във Варна: Законен е, другото е пасквил, пуснат от човек, избягал в Нова Зеландия

03.02.2021 / 08:17 6

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър Нова Тв

Лидерът на „Воля“ даде обяснение за своя имот в местността „Салтаната“ в Морската градина във Варна.

Запитан в „Здравей, България“ от Виктор Николаев, незаконна ли е къщата му, Веселин Марешки каза: „Купил съм тази сграда през 2012 година, сменил съм й боята и съм декларирал имота в общината. Естествено, че е законна сградата, абсолютно съм убеден. Не зная, защо ме питате, ако това беше новина, щеше да има хиляди протестиращи там, а протестиращите са тук, пред бензиностанциите в моя подкрепа в борбата ми срещу картела.“

Пред сградата ми в Морската градина бяха направили един протест и имаше двама представители на лидера на една партия, който избяга в Нова Зеландия. Да, това е пасквил, пуснат от лидера на една партия, който избяга в Нова Зеландия. Няма да отговарям на тези паразити. Те така правят, крадат, грабят държавата и бягат в чужбина, каза още по Нова Тв Веселин Марешки.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 306677 | Одобрение: 45217
Тито....Едно време, докато майка ми работеше в Аптечно, Пъпчивият беше едно смотано аптекарче в една малка аптечка, когато от Аптечно научават, че във варненския залив има два кораба натоварени с лекарства.....Единият кораб е бил от Китай, а другият от Индия и лекарствата са били дженерик, а не оригинални, кокто пише на опаковките.....Пращат майка ми на ревизия, Пъпчасалият влиза и се развиква : Какво търси тая тука, веднага да се маха....Малко по късно неизвестен побойник настига майка ми и я сваля на земята с удар отзад....Разбира се, че тя е третата пратена за ревизия и останалите две жени също са били бити....МВР не правят "връзка" между случаите и приключват формалното разследване.....Говори се, че лекарствата са купени с пари на човек на жена му /научи коя е/и на практика от там тръгна бизнеса му, като нацвъка аптеки из цяла България.....А бензиностанциите му са друга бира.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
на светло (преди 2 години)
Рейтинг: 5209 | Одобрение: 909
и този ще му се наложи след 4 април да бяга оттатък нова зеландия........
за сега - добре!
1
2
Tито (преди 2 години)
Рейтинг: 23443 | Одобрение: 3398
Крис, за какви кораби пишеш? Стартира с два гаража, като аптеки, преди 25-30 години. Престъпленията са му от друго естество, а аптеките и горивата, са от положителните му дела. А бараката на плажа, която е 50 квадрата му е най-малкия грях. Марешки е в политиката, не за да лапа, а за да не му вземат това което има, защото, всички виждаме какво става с непослушниците, Цв. Василев, Арабаджиеви, Баневи, Стайков , Божков и преди това Гр. Ганчев.
2
1
Мракобес (преди 2 години)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
А как така точно ти успя да купиш имот  в Морската? Щото и аз имам пари, но не мога да взема там имот? Защото си се възползвал от служебно положение! Защо не те пита тоя за доставката на седалки за залата в Бургас за 1500лв едната?А? При 7200 места на залата - сметнете колко е - над 10 000 000лв. Как така точно ти ги доставяш? 
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
5
1
айки (преди 2 години)
Рейтинг: 24200 | Одобрение: 7685
    лъже , лъже......ама много лъже този нагъл, мръсен, ненормалник....
6
3
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 306677 | Одобрение: 45217
Всичко си е купил напълно "законно" човечеца....И болницата, и построената на плажа на Кабакум барака и лекарствата за милиони в двата кораба с които стартира бизнеса си.....Всичко е "законно", Другари и Другарки, Госпожи и Господа....Само, че хората питат : ЗАЩО ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК НЕ Е В ЗАТВОРА.....??
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама