Мъж наряза гумите на 5 автомобила след полунощ в София

14.12.2023 / 07:53 2

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв

Мъж наряза гумите на 5 коли в локалното на булевард „Мария Луиза“.

Деянието е заснето от камери, предоставени от столичанина Недялко, и е извършено в посока гарата на 9-и срещу 10-и декември.

Според Недялков това се е случило в малките часове около 1,50.

В посока гарата в локалното слиза човек, започва да дупчи гумите на колите и заминава в посока нагоре към Халите.

Нарязани са гумите на 4-5 автомобила, които са били паркирани там, а на един от автомобилите се вижда, че задната гума е спукана.

Човекът, който го е направил, достатъчно близо минава пред камерата и би могло да му се разпознае лицето. Аз лично не мога да кажа кой е, но очевидно не е местен, заяви за Нова Тв Недялко.

Но в този час през нощта, според мен единствените две места, откъдето би могъл да дойде, е тук горе от ъгъла на „Козлодуй“ на „Мария Луиза“, където има игрална зала, която е денонощна. А малко по-нагоре е казиното на хотела. В този час на нощта няма работещи заведения и този човек няма откъде другаде да дойде, добави той.

Недялко разкри още, че на последния автомобил гумата е прободена поне 10 пъти и това е странна агресия, за която няма обяснение.

Орлин Минев пък е собственик на един от пострадалите автомобили, който е със спукана гума.

Дадох показания в приемната към Второ районно и доколкото разбрах 4-5 автомобила са с намушкани гуми. Аз малко по-късно  забелязах какво се е случило с моята кола, тъй като рядко я шофирам, и 12-и ме извикаха за показания, заяви той за Нова Тв.

Подобни инциденти се случват често тук, но този конкретно ми се струва единичен и несвързан с другите случаи. Не мога да си обясня тази агресия, може би е следствие на някакво отчаяние от тежката обстановка в страната, допълни Минев.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
1
ПЕКАРЯ (преди 5 месеца)
Рейтинг: 6222 | Одобрение: -568
Само психопат, дрогиран или пиян, може да изпитва удоволствие от подобно действие.
ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ, СА НАЙ ДОЛНИТЕ, ЛИЦЕМЕРНИ И КРАДЛИВИ ИЗРОДИ НА ТОЗИ СВЯТ.
1
0
Вин (преди 5 месеца)
Рейтинг: 5009 | Одобрение: -676
Агресията била не от лудост, психопатия, озлобление на асоциален, хазартно пристрастен, вероятно пийнал тип, а от "тежката обстановка в страната"Усмивка Де гиди, едно дърво зад врата на диванния "журналист", съставил такъв идиотизъм!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама