Министър Данаил Кирилов депозира във ВСС допълнение към предложението за освобождаване на Андон Миталов

14.02.2020 / 16:45 9

Снимка Булфото, архив

Министърът на правосъдието Данаил Кирилов депозира във Висшия съдебен съвет (ВСС) допълнение към предложението си за освобождаване от длъжност на съдия Андон Миталов. С това той изпълни указанията на членовете на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет да допълни предложението си до тях, съобщиха от пресцентъра на Министерството на правосъдието, пише Пик.

Допълнението идва след задълбочен анализ на предоставените от Инспектората към ВСС материали по извършена от него проверка на действията на съдията от Специализирания наказателен съд.Основанията за отправяне на предложението за отстраняване на магистрата са, че разрешавайки на обвиняемия Николай Малинов да напусне страната си, е извършил тежко нарушение на служебните си задължения, с което е накърнил престижа на съдебната власт. Става дума за умишлено нарушаване на служебни задължения, които изискват при постановяване на актовете си съдията да се основава на закона и събраните по делото доказателства, както и да изпълнява функциите си съобразно закона.


 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
Чичо (преди 1 месец)
Рейтинг: 31356 | Одобрение: 4106
Абе тоя чака-рака, голям кретен ще се окаже.
4
1
НЕЗАВИСИМ (преди 1 месец)
Рейтинг: 124 | Одобрение: 44
Голям нагаждач и мазник е този министър на правосъдието.Като кученце се върти около Бойко и го гледа в устата.ГАДЕН Е.
0
9
чака-рака (преди 1 месец)
Рейтинг: 4711 | Одобрение: 1516
момчета русофилията отдавна не е на мода... ония гледат да откраднат и в най-добрият случай ще ви пуснат куршум от калашников в главата..по-добре е дронове и ядрени глави..така че дръжте се на положение
3
2
Шопа (преди 1 месец)
Рейтинг: 6229 | Одобрение: 1419
НЕГОДНИЦИ
9
4
Пешо от Виница (преди 1 месец)
Рейтинг: 44438 | Одобрение: 17933
И как само се разбързаха слугите...Бързат, бързат да оклеветят,да уволнят,да убият ако трябва с цел да заслужат още едно потупване по рамото от господаря...Колко жалко и противно?!Гняв
7
4
Гост (преди 1 месец)
Рейтинг: 244 | Одобрение: 84
Много добри слуги са нашите управници, само дето служат не на своя народ а на американския. 
8
5
Partizanin (преди 1 месец)
Рейтинг: 8866 | Одобрение: 2076
Стоянчо, моля ти се, от сърце, потопи си главата обратно в кенефа и не се обаждай повече. Тук пишат нормални хора с акъл в главата, а селяндурщината не е на почит. Сигурен съм, че в ежедневието ти и реалния живот, доста хора не те търпят, а и неведнъж си "хапвал" и шамари заради дебилщината си.
Добрый совет всем: Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
5
12
стоян (преди 1 месец)
Рейтинг: 889 | Одобрение: -5896
Абе, партизанче, това време свърши! Какво да доказва и защо и пред кого! Щом е казано, че този трябва да се махне, се маха. Точка!
7
5
Partizanin (преди 1 месец)
Рейтинг: 8866 | Одобрение: 2076
Тъ е*а у шибания гремлин, подавай оставка, нещастнико. Ти си олицетворението на деградиралото правораздаване и правосъдие. 1: Кой доказа, че съдията е корумпиран !? 1: Кой доказа, че съдията е корумпиран !? 2: Осъден ли е съдия Андон Миталов за корупция от ЗАКОННИЯ БЪЛГАРСКИ СЪД в държавата ни ? 3: Как кюрдската ви пачавра Херо Мустафа ще установява кои са корумпирани, разследващ орган ли е ? 4: Това ли е демокрацията ? 5: Каква е разликата в посочването на виновните от телевизора и от американското посолство ? 6: Може ли някой да ми посочи държава, в която от сутрин до вечер да се зъби американския посланик по телевизията и да НАЛАГА ПРАВОВ РЕД В СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА ? 7: Докога американските колуни ще ни се бъркат в съдебната власт, вътрешната и външна политика ? 8: Откога щатската юрисдикция важи в България ? 9: Кой е позволил да бъде събирана информация за български гражданин на наша територия ? Защото, за да бъде уличен в корупция, трябва да се събере достатъчно годен доказателствен материал !? 10: И ако някой е позволил на разследващи органи на САЩ да се ровят в нашата съдебна система - защото става въпрос за престъпления по служба, тъй като точно и именно като съдия е уличен и обвинен от чужда държава в корупция наш магистрат, защо тези "разследващи американци" не са били отзовани като чужди шпиони от нашата суверенна родина !? 11: Ами ако се окаже, че нашият съдия въобще не е корумпиран (по нашето законодателство) ние трябва ли като държава да протестираме срещу накърняване на човешките права и свободи на българския гражданин, както и опетняване на доброто му име ?
Добрый совет всем: Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама