Министър Горанов обясни с цифри какво ще се случи със заплатите ни

19.05.2019 / 14:17 6

Снимка: Булфото

Има алтернатива, но не е по-добра от ПП ГЕРБ. Това каза министърът на финансите Владислав Горанов по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ, пише Блиц. 

„Само за 5 години БВП е нараснал с 40 на 100. Положителна тенденция се наблюдава, спрямо предходното четвъртмесечие. Предвидихме увеличение на минималната работна заплата на 650 лв. и стриктно работим за това“, посочи той.

„Предложихме мерки за връщане на деца в училище, само за две години върнахме 42 хил. деца. До края на 2021 ще се работи само на последните 82 км. от Велико Търново до Търговище“, допълни Горанов.

„Използването на лъжата в политиката не е помогнало на никого. Това е престъпление срещу поколенията. Искам да завърша с това - алтернатива има, но не е по-добра от ПП ГЕРБ и това, което трябва тя да даде“, добави той.

Събитието се провежда в зала „Арена Армеец“ в присъствието на хиляди активисти на партията. То започна с изпълнение на българския и европейския химн. Специален гост е кандидатът на ЕНП за председател на следващата Европейска комисия Манфред Вебер.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
5
n eXu s (преди 1 месец)
Рейтинг: 67065 | Одобрение: -46680
Ще се повишават за умните и работливите с ценз! За селските дебили - не ме интересува!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
3
3
Пешо от Виница (преди 1 месец)
Рейтинг: 10947 | Одобрение: 5647
„Само за 5 години БВП е нараснал с 40 на 100."-заяви министърът. Представете си само за минутка ,какво щеше да бъде , ако  откраднатите повече от 16 милиарда/ укрити в офшорки в странство/ се върнат в България????? Ех, какъв живот щяхме да си живеем.....Усмивка"Искам да завърша с това - алтернатива има".-заяви министърът.  Вярно е ,г-н министър! Има алтернатива и това е да се краде по-малко и да заработи прокуратурата!!! Ама трябва да има политическа Воля  и дупе за това, пък то....не виждам нито едното ,нито другото-за жалост!!!Гняв
2
2
на светло (преди 1 месец)
Рейтинг: 514 | Одобрение: 174
а за пенсиите пак нищо.................
за сега - добре!
9
13
Голям праз (преди 1 месец)
Рейтинг: 2595 | Одобрение: 1125
"Министър Горанов обясни с цифри" - Ало, редактора, аман от полуграмотници!!! Научи каква е разликата м/у "число" и "цифра", и тогава се изхождай по въпроса!
23
38
ДИВАКА (преди 1 месец)
Рейтинг: 27185 | Одобрение: -3825
ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ...Я ПО-ДОБРЕ ДА СИ ПЛАТИ НАЕМА..БАДЖАКА СИ Е БАДЖАНАК ,АМА СИРЕНЕТО Е ЗА ПАРИ..НАГЪЛ ГРОБ..:devil::devil::devil:
24
16
ас (преди 1 месец)
Рейтинг: 12950 | Одобрение: 5505
"Използването на лъжата в политиката не е помогнало на никого. Това е престъпление срещу поколенията." ако това беше престъпление защо има политици извън затвора. или е престъпление когато другите лъжат.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама