Недоволството от калпавите предизборни ремонти във Варна расте: В кв. „Победа“ разкопаха и зарязаха обекта

01.04.2021 / 18:59 36

Редактор: Веселин Златков

снимки: Татяна Иванова, Фейсбук/Иван Портних

На електронната поща на „Петел“ започнаха да валят оплаквания от акцията на Община Варна да започне ремонти на възможно най-много места в града по време на предизборната кампания. На някои места беше разкопано, колкото кметът Иван Портних да позира за снимка, след което работата е зарязана, показват сигнали на граждани.

Един от кварталите, където се случи това, е „Победа“. В средата на март в присъствието на Портних там бяха махнати бордюрите за да се поставят нови и да се ремонтират тротоарите.

Работата обаче е зарязана наполовина и цяла седмица на обекта не работи никой, това сигнализира нашата читателка Татяна Иванова.

Тя изпрати и снимки от разкопаните улици и междублокови пространства в „Победа“, където всичко изглежда като след природно бедствие, а работниците очевидно са пратени на някой друг обект, където може да се постигне по-значим „видим резултат“.

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
6
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 23384 | Одобрение: -8061
Нямам представа какви са количествените сметки. Всичко е започнато от нулата, насипи, канал, кръгови... Не знам офертите на фирмите какви са като срокове за изпълнение, цени и изисквания... Чета, че от 10 до 14 мил, струва 1км от магистрала Тракия, но тука има бетон, дори облицовката е от бетонени плочи, има и допълнително изградени бетонени панели, набиване на пилоти и много допълнителна подготовка. Къде по Тракия набиват пилоти?
3
2
Голям праз (преди 1 седмица)
Рейтинг: 11797 | Одобрение: 2847
Ами, Прадед, поитересувайте се, вместо да повтаряте като латерна разни глупости!!!
1
4
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 23384 | Одобрение: -8061
Ти да не би да имаш оферти на фирми пред себе си, за този проект, че знаеш кое колко струва??? 
2
2
Голям праз (преди 1 седмица)
Рейтинг: 11797 | Одобрение: 2847
А бе, Прадед, наистина ли мислите, че цената на 1 км. от бул. Левски е над 40 000 000 (милиона!!!!) лв. ?!?!?!?!?
3
2
Пешо от Виница (преди 1 седмица)
Рейтинг: 67358 | Одобрение: 23578
"Пра"-За направеното извинение-браво!
2
1
motoristka (преди 1 седмица)
Рейтинг: 74698 | Одобрение: 35308
ПраБългарин, приемам извинението, но само от добро възпитание.... Чета написаното от теб и се чудя да се засмея ли или да се разплача.... Наистина ли смяташ, че сега имаме по-малко надупчени пътища от преди ?! Ако е така, значи наистина си "сляп" и "глух". Относно моторът и неравностите по пътя - да знам, какво е - АМ "Тракия" беше на една година, когато минахме с мотор и от "гладката" повърност получихме "вибрационна болест" с мъжът ми... Така, че, да - хубави пътища си имаме - някои приличат на акордеон, други на швейцарско сирене....
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
2
2
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 23384 | Одобрение: -8061
Прав си Пешо, не се говори така на жена, особено и мотористка. Мотористка, извинявай, че те квалифицирам без да те познавам, връщам си думите назад. Сега ще ти кажа, какво общо имат моторите. Когато по пътя има дупки и неравности, карането на мотор става неприятно, ръце, крака, всичко вибрира, че може и да се пребиеш някъде. Преди имаше много повече развалени пътища, Кирил Йорданов се беше погрижил да обикалям половината квартал, за да се прибера в нас, а аз съм в широк център и имаше дупки останали от детството ми.
4
3
motoristka (преди 1 седмица)
Рейтинг: 74698 | Одобрение: 35308
Пешо от Виница, благодаря приятелю Усмивка Мнението на хората, които ме познават е ценно за мен, а онези, които ме плюят на базата на това, че не  харесват това, което казвам не  ме вълнува... Това е и защото съм жена, а женското мнение не е много толерирано в този форум, дори и да е обективно... :errm:
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
3
3
Пешо от Виница (преди 1 седмица)
Рейтинг: 67358 | Одобрение: 23578
До "Мотористката"!  Ако ти видят мотора ,някой би ти завидил. Ако пък те види на живо,то би те харесал от раз! Ако би успял да поговори с теб,то би изпитал уважение към ума ти! Моите уважение към теб! Ние,които те познаваме те подкрепяме!! Усмивка
3
1
motoristka (преди 1 седмица)
Рейтинг: 74698 | Одобрение: 35308
ПраБългарин, ти добре ли си? Какаво общо имат моторите с написаното??? :wassat: Това са само факти, на свидетел... Излагаш се... :'(
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
4
3
Пешо от Виница (преди 1 седмица)
Рейтинг: 67358 | Одобрение: 23578
До "Пра! Колега , май не само годините си са на възрастта на прадинозаврите ,но и възпитанието ти е на същите години  . Не е етично така да говориш на дама. Дамата/ мотористка/  е на половината от твоите години и смея да потвърдя ,че не само е млада ,красива ,но и умна. Страхувам се ,че последното определение  като качество го нямаш .....то акъла не се вижда ,но се чувства липсата му !!! Добре е да се замислиш в общуването си с дамите!!!
1
7
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 23384 | Одобрение: -8061
Язък, че си се писала мотористка... Само на картинка ли ги гледаш тези мотори? Карам мотор от 98г и това, което си написала е пълна глупост и не отговаря на истината. Едно време новите участъци се брояха на пръстите на едната ми ръка, а сега мога да включа и другата ръка и пръстите на краката също. Кога преди си виждала ремонтирани булеварди преди да се появи Бойко??? Постоянно ремонтираха магистралата Варна Каспичан, щото много качествено я правиха управляващите преди Бойко. До кога ще казвате на бялото черно, виждам, че сте напред в годините, но има лекари, очила, хапчета... вземайте мерки от сега.
7
1
motoristka (преди 1 седмица)
Рейтинг: 74698 | Одобрение: 35308
Ето инфо от извора: Поставят се ненужни тротоари, но не се разширяват платната. Изкореняват се млади дървета - 3-4 годишни (ЗАЩО?!?!), но не се засаждат нови. Предблоковите цветни градинки изглеждат, като бомбардирани, а 30-годишно пишлеме (някой му е казал, че е голям началник), с ръцете в джобовете обяснява на сърдитите хора, че били грозни (сякаш буренясалите тревни площи на общината са красиви).... И сега - черешката на тортата: дуките по асфалта, които се множат и растат, като деца на "многодетна майка" от Максуда, НЯМА да бъдат оправени и нов асфалт НЯМА да има...  Болест Срам ме е, че съм от този град... Такава предизборна арогантност и излагация не е било...
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
1
5
LM (преди 1 седмица)
Рейтинг: 6991 | Одобрение: -5684
Е как защо? Защото Петел отразява всичко "обективно" 
2
5
ПХК (преди 1 седмица)
Рейтинг: 1099 | Одобрение: -546
ПЕТЕЛ, защо не сте публикували коментарите на Димитър Колев и Радослав Иванов, направени във fasebook. Те коренно се различават от оплакването на Татяна Иванова и публикациите на редактора Ви Веселин Златков. 
2
2
Модератор на форума (преди 1 седмица)
Рейтинг: 188 | Одобрение: 18
Съобщение до всички участници във форума! Във връзка с деня за размисъл (3 април, събота) и изборния ден (4 април, неделя) коментаторите, които агитират за или против конкретна партия или политици ще бъдат деактивирани от форума. Премахнете или променете девизите (подписа) под коментарите си, ако са свързани с агитация за или против конкретна партия или политици. Ако не желаете да бъдете деактивирани, прекратете коментирането за или против конкретни партии и политици.
Оторизиран модератор на форума
4
1
Иван (преди 1 седмица)
Рейтинг: 2020 | Одобрение: 660
Значи правят се бордюрите,а улицата леща.След година ще се ремонтира улицата и ще се махнат бордюрите.След 2 години ВИК авария и всичко пак наново.ПАРОДИЯ!!
2
3
Голям праз (преди 1 седмица)
Рейтинг: 11797 | Одобрение: 2847
Тук всеки има право на мнение, дори освидетелстваните!!!
4
7
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 23384 | Одобрение: -8061
От 5г насам като ходя на почивки хотелите са пълни с туристи и зимата и лятото, постоянно границата с Гърция и Турция е в задръствания, особено по празници, преди защо не беше така? Защото хората бяха по бедни от сега и по малко хора можеха да си го позволят. Всички са по добре спрямо преди, само на бесепарите и техните патерици им е лошо, че няма как да точат държавата и за това сега реват най много и най силно УхиленУхиленУхилен 
4
1
Звезди (преди 1 седмица)
Рейтинг: 9466 | Одобрение: 1946
"Откакто ГЕРБ са на власт, се чувствам много по спокоен и сигурен. Разполагам с всичко необходимо за един нормален живот, и съм доволен от напредъка и предоставените ми възможности за развитие."  Ухилен  Тоя цял ден е мерил улиците като улична котка, един Господ знае къде е бил на гости, какво е пил и какво е пушил, или шмъркал....  и сега е във филма. Ухилен БАСИ веселяка изперкал. 
Жизнь длинная, земля круглая....
5
1
Tито (преди 1 седмица)
Рейтинг: 17559 | Одобрение: 2174
То на тебе, Лайномете, не ти трябва много, за да си щастлив. Парче сланина, главЪ лук и къшей хляб. И най-важното, здрав чеп в задника. Така, че герб нямат заслуга, за душевния мир, който си постигнал, а просто си срещнал любовта.. дерзай.
1
9
LM (преди 1 седмица)
Рейтинг: 6991 | Одобрение: -5684
Откакто ГЕРБ са на власт, се чувствам много по спокоен и сигурен. Разполагам с всичко необходимо за един нормален живот, и съм доволен от напредъка и предоставените ми възможности за развитие. Аз какво съм виновен, че управлението на ГЕРБ ми се отрази благоприятно ? Просто най-добрата партия в момента. Бюлетина 28  ;)
3
1
Звезди (преди 1 седмица)
Рейтинг: 9466 | Одобрение: 1946
@12321  Ухилен Той в момента обикаля из града като глуа кучка из бостан. Търси free wi-fi да се закачи. Ухилен  Жена му го изрита, а телефона му е с ваучери.... ядец.  
Жизнь длинная, земля круглая....
3
1
12321 (преди 1 седмица)
Рейтинг: 17626 | Одобрение: 5086
Пуснете водата! Да измием лай... LM...
2
7
ПраБългарин (преди 1 седмица)
Рейтинг: 23384 | Одобрение: -8061
Не, нямало е ремонти, поне преди Бойко е нямало, тук там нещо се пипваше или докосваше, питай ги тези в Победа, кога за последно са им асфалтирали улиците и междублоковото пространство?
6
2
Пешо от Виница (преди 1 седмица)
Рейтинг: 67358 | Одобрение: 23578
Ей,богу! Жал ми е за кмета!!! От толкова позиране на снимки ,човечецът няма време да си преброи "хонорарите" от фирмите ,които уж ремонтират.А,запрете се бре,маскари! Пожалете човекът!! А за ремонтите....ай, ся! Ремонти е имало , има и ще има!!! Сал човек за снимки трудно се намира!!:errm:
6
2
Звезди (преди 1 седмица)
Рейтинг: 9466 | Одобрение: 1946
Това е олицетворение и на управлението на ГЕРБ - срутище. Къщата паднала... те тапети лепят. 
Жизнь длинная, земля круглая....
4
2
MrBean (преди 1 седмица)
Рейтинг: 54959 | Одобрение: 7959
ЛайноМете какво се възмущаваш,виж на снимките дали някой работи....
0
0
Трънков (преди 1 седмица)
Рейтинг: 431 | Одобрение: 71
ще бъде ли разширено мостчето към Тойота?   за блок 12 в кв.Победа???
Евксиноград
6
3
Голям праз (преди 1 седмица)
Рейтинг: 11797 | Одобрение: 2847
"Made in GERB", се превърна в  "Tashaklary GERB"!!!!
5
7
ПХК (преди 1 седмица)
Рейтинг: 1099 | Одобрение: -546
Престанете с изтърканите  фрази - ПРЕДИЗБОРНИ РЕМОНТИ. Това са ремонти за усвояване на средства. Те няма да повлияят на интелигентния избирател за неговия избор.  
3
11
LM (преди 1 седмица)
Рейтинг: 6991 | Одобрение: -5684
Обилен и организиран имейло валеж. Всеки си мисли, че разбира повече от другия. Като партизанин например.
7
4
Гражданин Х (преди 1 седмица)
Рейтинг: 1121 | Одобрение: 311
Made in ГЕРБ! 
Едно общество от овце с времето задължително ще създаде правителство от вълци.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама