"Ние идваме" предупреди какво ще се случи със страната ни, ако се върнем към режима на Путин

05.08.2022 / 18:56 8

снимка "Ние идваме"

"Ние идваме" предупреди какво ще се случи със страната ни, ако се върнем към режима на Путин. Ето защо от организацията призовават гражданите да подкрепят спонтанния протест днес от 19:00 часа пред сградата на Президентството, съобщават от пресцентъра на политическата сила.

"Винаги сме работили и подкрепяли енергийната независимост на България и смятаме действията на служебния кабинет за саботаж на българо-гръцката връзка и за злоумишлен опит да се забави или прекрати достъпа до евтин азерски газ и да се затрудни доставката на газ от танкери от трети страни", заявяват от "Ние идваме!".

"Желанието България да бъде върната обратно в зависимост от един диктаторски режим, ще превърне страната ни в енергиен васал, а Путинова Русия ще продължи да използва средствата за убийства на мирни жители в Украйна", се казва още в позицията.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
0
някой (преди 1 седмица)
Рейтинг: 48395 | Одобрение: 11350
Баби и Хаджи, с вас, напред към идиотизма, оформен и завършен.
12
4
kris (преди 1 седмица)
Рейтинг: 229749 | Одобрение: 22484
"Ние идваме" предупредиха : Ние дойдохме, видяхме и се осрахме.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
9
1
Off Road (преди 1 седмица)
Рейтинг: 6095 | Одобрение: 1665
Макс и Мориц, палави нехранимайковци. Да се пазят да не ги гази мечка /не онази мечка/.
8
2
уйчо (преди 1 седмица)
Рейтинг: 63936 | Одобрение: -4454
"Няма вечни врагове, има вечни интереси", умни хора са го казали. Ама ние не сме от тях!
11
5
danx12n (преди 1 седмица)
Рейтинг: 14228 | Одобрение: 3023
P. S. Министерството на енергетиката изобличи лъжите на Прокопиев и „Капитал“ и държанките им простокировци и ристьовци. Енергийният министър Росен Христов по никакъв начин не е отменял назначенията в „Ай Си Джи Би“ АД. Няма нито заповед, нито протоколно решение за спиране на вписването. Министерството на енергетиката излезе с позиция срещу изданието на Иво Прокопиев „Капитал“. От ведомството опровергават статия със заглавия „Служебният кабинет на Радев блокира газовата връзка с Гърция“ и обясняват какви всъщност са фактите като за доказателство показаха протоколите и документите. 🙂 Измамниците простокировци и ристьовци квичат на умряло и бълват лъжа сред лъжа. P. S. Техните лъжи бяха разпространени и от куролационните им партньори Petel. 
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете
4
2
ас (преди 1 седмица)
Рейтинг: 107373 | Одобрение: 19808
вие господа доидохте осрахте се два пъти и на хората им писна от вас. така че бъдете добри кучета и си тайте на хората им писна от вас и вашите глупости.
10
5
danx12n (преди 1 седмица)
Рейтинг: 14228 | Одобрение: 3023
Не ни занимавайте с тия двамата запъртъци. Опитват се да се харесат на Херо Мустафата и да влязат във властта. 😁 Нищо ново под слънцето. Да не споменавам,че допреди 2 г. бяха върли русофили, и двамата. 
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете
4
2
Серж (преди 1 седмица)
Рейтинг: 54019 | Одобрение: 7064
Тези педали сега към ДБ ли ще се присламчват, белким успеят отново да се доберат до кокала...Болест

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама