Нова телевизия: Веселин Димитров се казва издирваният мъж, чийто апартамент се взриви във "Владиславово"

13.01.2020 / 09:22 5

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Веселин Димитров се казва издирваният мъж, който е живеел във взривения апартамент във варненския квартал "Владиславово", съобщава "Нова телевизия".

Медията информира, че той е живеел на семейни начала със своята приятелка дълги години, били са в лоши отошения, а съседите разказват, че той й се е заканвал. "Какви точно са били заплахите, не е ясно, резултатът е очевиден - целият апартамент е взривен, пострадали са и съседните жилища. Починалата жена е негова съседка, а самият той в момента е в неизвестност. Предполага се, че е причинил умишлено взрива като знак на отмъщение срещу своята жена и житейската информация, в която е изпаднал", каза репортерката Искра Урумова.

От полицията и прокуратурата работят по случая. Все още не може да се каже категорично в апартамента има ли следи от взривни вещества. Първоначалните предположения, че се е взривила газова бутилка отпаднаха много бързо, защото погарникарите са открили бутилката цяла в апартамента.

Обгазените са седем - четири жени и три деца, които са настанени в лебечно заведение.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
3
Partizanin (преди 5 месеца)
Рейтинг: 12890 | Одобрение: 2960
Усмивка  Голяма част от милиционерите у нас, са по-големи психопати от маниаците с които "работят" по служба. У нас, от дълги години, полицейски униформи се раздават на ишлеме. За такова нещо като "психо тестове"  не са и чували....
Добрый совет всем: Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
0
6
Loshia (преди 5 месеца)
Рейтинг: 1616 | Одобрение: -1834
Всички полицаи са психопати! 
Лошо има по лошо от мене няма!!!!
2
3
Мракобес (преди 6 месеца)
Рейтинг: 5361 | Одобрение: 1101
Преди 2 -3 дена имаше една дълга статия - изповед на сайта на "Факти". Един бивш полицай разказваше за живота си с жена и сина й и колко се грижел за тях с години и ремонти правил , а те го изоставили. Имота бил нейн. Пошеше ,че е във Владиславово. Сега статията я няма. Но този човек е дал сигнал , че ще направи нещо. Като четях статията и ми мина някаква странна мисъл ,че ще се случи нещо. 
0
2
уйчо (преди 6 месеца)
Рейтинг: 17241 | Одобрение: 916
Пожарникарите открили бутилкаТА! Абе може още пет да е имал, ебаси логиката!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама