Нови стълбове на ремонтиран булевард във Варна ръждясаха! Хората попиляха общината с коментари

15.04.2019 / 15:50 12

снимки: Милен Павлов, "Забелязано във Варна"

Стълбовете на ремонтирания наскоро бул. "Сливница" във Варна ръждясаха твърде бързо. Това забелязаха граждани. Според Милен Павлов, автор на снимки, публикувани в групата "Забелязано във Варна" във Фейсбук, металните колони за уличното осветление са монтирани само преди месец.

Всъщност, ремонтираният участък от булеварда беше пуснат през ноември миналата година. Така или иначе, да раждясат по този начин стълбовете за толкова кратък период не е нормално, кагеторични са варненци. Съсипващите коментари буквално заваляха по отношение на градската управа. Някои иронично отбелязват "Хубаво е", други добавя "Още не е готово", което напоследък е най-честото оправдание за неудачните ремонти. 

"Навремето ни обясняваха как ръждата бил търсен ефект за морските индустриални градове като Хамбург, като изграждаха центъра на Варна .. Аре нема нужда...", пише един от гржданите, който явнво почни историята с "ръждивата" естетика при ремонта на пешехфодния център на Варна. 

 "...сигурно е валял киселинен дъжд и затова...", притеснено предполага друг коментиращ.

"Всички сме недоволни от това, което се прави във Варна и кво? Масово хората снимат и качват във фейсбук и до там. Те за това онез отгоре си правят каквото си искат пред очите ни, защото знаят, че гражданите са послушни и вече свикнаха да си затварят очите за всичко", споделя един от участниците в групата. Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
3
Mercenary (преди 1 годинa)
Рейтинг: 44937 | Одобрение: 10167
Стоян за пореден път доказва, че е обикновен лаладжия. Точно в държавните поръчки никога не се взема най-ниската оферта!
5
0
Груди (преди 1 годинa)
Рейтинг: 757 | Одобрение: 312
Ще раждясат защото стълбовете са боядисано но не и поцинковани.В Алкомета щяха да ви ги направят като хората... ама нали трябва да се откраднат пари... а как се крадат пари, като дадеш оферта за поцинкован стълб прахово боядисан за 1200лв, а накрая само му удряш една боя и прибираш по 400лв на стълб от разликата в цената. Аз ли да ви обяснявам как става... 
Я!
16
3
владо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 12278 | Одобрение: 6583
Така е Стояне, НО трябва да се ликвидира и фактора "РЕСТО" и фактора "Евтини материали, вместо качествени", а това става с желание и с осъществяване на контрол от възложителя........За съжаление при общинарите ни и двете качества за отстраняване на вредните фактори липсват .
9
12
стоян (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2756 | Одобрение: -7084
Докато основния фактор, при разглеждането на дадена оферта е "най-ниска цена" - така ще бъде! С пръдня боя не става! Плащайте повече
10
6
12321 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 11032 | Одобрение: 3662
Къде да са? НАСОКИ НЯМАТ, ПАРИ НЕ СА ПРЕВЕДЕНИ... За какво да пишат...
32
6
владо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 12278 | Одобрение: 6583
Къде сте бе управленски тролове да ви чуя оправданията? Разправям аз, че общинарите  нищо не правят и всичко е само и единствено с цел да се усвоят едни пари, ама ......... населението спи, а някой краде- парите му, мечтите му, живота му..........и тези на децата ви

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама