Ново проучване: Радев има 84 % доверие, Борисов само 16 %

13.05.2020 / 12:19 20

Ново проучване тече в момента във Фейсбук с въпроса "На кой имате по-голямо доверие на Радев или на Борисов?"

Вече е достигнало над 400 000 души, което го прави най-голямата публична представителна извадка за България. 

За разлика от поръчаните скъпи анонимни социологически проучвания тази анкета е напълно безплатна, публична, неанонимна и не е по поръчка на еди кой си.

Платформата за анкети на Фейсбук не позволява алсолютно никакви манипулации. Гласувалите са напълно реални хора с реалните си профили. Няма мъртви души.

Моментни резултати 84 % за Радев, 16 %, за Борисов.

Обхват към 13 май 12 часа - 401 хиляди души.

Гласували 49,6 хиляди души. 

За Радев 

Продължава и в момента.

Влез в линка и гласувай

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
ПраБългарин (преди 4 години)
Рейтинг: 62335 | Одобрение: -28345
Чел съм едно жълто книжле Срещи с Буров, предполагам си я чел, младото комунистче го разпитваше за живота. Аз съм сигурен че и най умния да застане на власт, народа ще го линчува много скоро, дори и да прави най доброто от всички възможности, все ще му намерят кусури или ще му скалъпят някой номер. А това кой управлява в моето семейство, какво решение ще ми даде отговора, нямам идея. Принципно аз съм шефа на работа и у нас, но не съм компетентен по всичкология. Има неща от които не разбирам или нямам време да се занимавам и задълбочавам, там няма как да казвам, какво да става, мога да се меся, но като не разбирам и не е редно, защто да го правя. Едно време Борис 1 как е наложил християнството, дали е чел Психология на тълпата или ги е метнал с меча. Ако ги питаш убитите от него, какво ли ще кажат, едва ли ще му простят.
2
0
Пешо от Виница (преди 4 години)
Рейтинг: 95530 | Одобрение: 30785
До колегата "ПраБългарин": За последен път ти отговарям,защото тази епистуларна кореспонденция прави спам във форума. Задаваш реторични въпроси. Прочети "Психология на тълпата"! Прочети книжки от древната история .....,можеш да започнеш от Омир-"Илиада". Има един герой-Терсит го наричат. Накратко. Обществото така е устроено. Малко са тези ,които мислят с главата си , а не с ....нещо друго. И обикновено тези,които са по-интелигентни са в миманса, не и там където са празноглавите,кресливите и прочели по една книжка. И да припомня една мисъл на великия Буров:"Умните отиват в банката, а глупавите в политиката". И ако трябва да се приземим на земята ,ако ми позволиш да те запитам нещо лично: Кой управлява в твоето семейство? И така ще си отговориш още по-пълно на реторичния си въпрос .....
0
0
ПраБългарин (преди 4 години)
Рейтинг: 62335 | Одобрение: -28345
Нямам представа кои са наредени на клона на Божков, но спрямо него има и по сериозни обвинения като убийства, изнасилвания, заплахи, тука не говорим само за пари. И пак те питам, защо умните и начетени хора не управляват?
1
0
Пешо от Виница (преди 4 години)
Рейтинг: 95530 | Одобрение: 30785
До колегата"ПраБългарин": Видях ,че доста се позабави с отговора си , а това ще рече ,че си мислил преди да ми отговориш. Това е добре...! Да караме подред,но без да се впускаме в излишни  и обстоятелствени обяснения. Не ме познаваш ,за да съдиш ,че съм само книжен! Крис и Гарфилд знаят с какъв бизнес се занимавам, и то доста успешен. Но,не това е темата на отговора ми! За българските производители си прав,за което ти сложих с удоволствие+. А за "топките " на Батмана-не искам да му коментирам срамотиите.Но за да направиш психопрофил на дадена личност,то просто погледни действията му! Оттам трябва да се тръгне!!! И като допълниш Байганьовския му манталитет ,проявен в отношенията му към народа / не искам да използвам думата-"етика" ,защото тя не може да се отнесе за коментираната личност/.Отговори си само на един въпрос: Може ли финансовият министър и неговият началник да не знаят,че във фиска на държавата не са влизали около 700 милиона годишно? И спирам дотук. Остани си със здраве !
1
0
ПраБългарин (преди 4 години)
Рейтинг: 62335 | Одобрение: -28345
Пешо, за какво си чел и си учил толкова години, след като не можеш да използваш капацитета и знанията си? И защо умните и начетените хора никога не управляват, какво им липсва?? Стига сте чели, малко работа с полезно действие за Вас  или околните няма ли да свършите? Имам един познат, много обича да чете, но го мързи да работи и каква е ползата от четенето?                               А за ... толбухинските катили, те толкова пари имат събрани горките и да им спрат парите от ес дълги години ще има от къде да папкат. Земята е толкова плодородна в добруджата изобщо не ги мисли. Прав си за това, че на чуждите заводи им е най добре, а българските производители кретаме, но държавата е в ЕС и вече се съобразяваме с тях. От тази пандемия, някой стоки от Китай се забавиха и веднага български фирми започнаха да търсят български производители, което е много добре, но за малко. До кога Ес ще позволява стоки от Китай, Индия, Турция да влизат на нашия пазар без мито и облагане? Защо чак сега се сетиха за конкурентите на производителите на плодове,зеленчуци и месо, ами другите производители?? Когато хора на зеленчуковата борса рядко намирам българска стока, мосово продават от Полша, Македония, Турция, Гърция, Египет, Франция, Испания, Италия...Ей тези проблеми никой не може да ги реши, дори и Бойко няма топки да го направи.
3
0
cron1 (преди 4 години)
Рейтинг: 87050 | Одобрение: -9075
Това е реалното положение в БГ, а не нагласените от социологическите агенции на платените от ГРОБ тролове!!! ОСТАВКА!!! ГнявГнявГняв
Марио Кроненберг
4
0
Cтамат (преди 4 години)
Рейтинг: 9972 | Одобрение: 3157
Не е прост народа ни, както някои гербави субекти го изкарват. Няма как един умен и възпитан човек, да няма по висок рейтинг от един умствено ограничен и груб герберастки индивид.
4
0
ас (преди 4 години)
Рейтинг: 152930 | Одобрение: 24060
ох горкия за него рейтинга е най важен (парите вече ги открадна).
5
0
Пешо от Виница (преди 4 години)
Рейтинг: 95530 | Одобрение: 30785
До колегата "ПраБългарин": Нещо не мога да вдяна? Аз ли съм толкова тъп или нещо информацията ,която благосклонно ни поднасяш е прекалено сладникава за нас? Пък ,случайно като си спомня ,че имам зад гърба си няколко вагона с познание/ Винету -да не се брои!/  А за образованието -ще премълча,за да не нараня някоя нежна душичка!Когато умният човек взема решение, та дори и да говори, то първо  събира обективна информация. После прави анализ  , и чак накрая взима правилното решение -дори и да се изкаже по някой проблем.. Та, да погледнем обективно фактическата обстановка при Батмана. Гледам и не вярвам на ушите си,както казваше класика-Вучков. Език, поведение, етика към останалите, полет на изказа....И всичко това е постигнато ,благодарение на една книжка"Винету". Някой ще каже: Ама това  ,каква връзка има с останалото? Еми, има , и то много! Защото ,лично той определя бизнесклимата с "Ало, Ваньо" и ред подобни явни и тайни историйки. Наши и ваши! Тоя е тулуп, а тези са мисирки! Малко ми стана неудобно от подобно поведение, а теб? Да не ставам многословен и да спирам......,че новият булевард ме чака да си го гледам и цъкам...щото не е малко да се "избият" 135 милиони в него. А и скоро ,пак ще трябва да се доналиват още купища пари....Да си жив и здрав,колега! И нищо лично, но ти си знаеш,нали?!
2
4
Свободен (преди 4 години)
Рейтинг: 2261 | Одобрение: 196
къде е линка ?
8
0
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
прабългарино тука управлява хунта с диктатор фалшива мутра и инструмент с каскет. който не е от герб и дпс няма право да диша. Но народът вече се събуди. По добре се скрийте навреме
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
8
0
... (преди 4 години)
Рейтинг: 27583 | Одобрение: 7758
При толкова пари налети от еврофондовете трябва да си поне пожарникар за да объркаш конците. България за съжаление, няма работеща икономика. Толбухинските бизнесмени ще умрат без държавна субсидия, производство има основно от чужди компании, печалбите на които отиват навън. Те дори не са длъжни данъци да плащат в бг. С други думи няма големи бг компании, няма работещо селско стопанство. Какво мислиш, че ще стане след спиране на еврофондовете ?
0
7
ПраБългарин (преди 4 години)
Рейтинг: 62335 | Одобрение: -28345
Те толков пари даваха, че тука не можеха да ги усвоят и ги връщаха на ЕС, че и плащахме неустойки за това. Как да ти кажа, като не знам къде и по какво си участвал, колко кандидати е имало, и колко пари са били заделени, те факторите са много. Ако преди е имало 100 фирми отворени за европроекти сега участват 1000. Освен това преди такива схеми са правили, такива далавери е имало в началото, докато още хората не са били наясно, питай консултанти с практика над 10 години. Аз също в последния проект имах 82 точки от максимум 85 и останах резерва номер 300 и нещо, но така и не останаха пари за мен. Аз съм без консултанти, имам хора, които ми пишат проекта само, на консултанти доверие нямам, щото и те са схемажии.
6
0
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
не гледай само себе си. 2 милиона българи избягали от хунтата издържат България плюс 60 милиарда от еврфондовете за 10 години, които отидоха при калинките на ГЕРБ, а после Борисов да се тупа, че нещо е направил. Нищо не енаправил. Борисов е фалшив герой, фалшива е генералската му степен, напълно фалшива е кандидатдокторската му титла. Кух медиен балон. 
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
3
0
... (преди 4 години)
Рейтинг: 27583 | Одобрение: 7758
[url=https://petel.bg/profile/388ee87486de01059613845f0cf5e726.html]ПраБългари, явно си част от системата[/url] аз от както герб е на власт не съм се класирал нито за една ОП, а преди това чат пат се докопвах до държавни пари. Ти ми кажи как ОП-та се печелят от ДЗЗД-та регистрирани 1 седмица преди обявяването на търга. [url=https://petel.bg/profile/388ee87486de01059613845f0cf5e726.html][/url]
0
9
ПраБългарин (преди 4 години)
Рейтинг: 62335 | Одобрение: -28345
Ти какво толкова си дал на държавата, че ревеш и имаш големи претенци, и високи изисквания?? При управлението на убиеца на България, ми се удвоиха заплатите на служителите, а аз съм тясно свързан с много браншове и ако при тях е зле, и аз съм зле, те ако са добре и аз съм добре. Ти в кой бранш си, че си зле от както Бойко е на власт? Всеки работещ сега е по добре от преди 10г(като изключим пандемията), поне нямам познати, които да кажат, че не е така.
7
0
Blue hills (преди 4 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
хах, че откъде такова разминаване между проучването по нова тв и това във фб, не мога да се сетя нещо ..... ))))
8
0
Варна (преди 4 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
то да изобличи лъжите на убиеца на България Борисов е огромнто дело но троловете мисирки на ГЕРБ си пазите купичките още. Осъзнайте се, че Борисов и вас ще ви изгори преди да потъне целия кораб. Спрете да го защитавате. Жалки сте 
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
0
13
ПраБългарин (преди 4 години)
Рейтинг: 62335 | Одобрение: -28345
Президента толкова много направи за родината ни, че като седна да мисля за едно нещо не се сещам.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама