Община Варна харчи 240 хил. лв. за нови мебели

17.10.2019 / 12:12 3

Сумата от 240 000 лв. с ДДС е предвидила да похарчи Община Варна за доставка и монтаж на офис мебели, столове и метални шкафове за нейните нужди и тези на второстепенните разпоредители, сред които общински предприятия, райони и кметства, съобщи Moreto.net.Ориентировъчните количества на база предходен изпълнен договор са 977 и включват доставката на посетителски, конферентни и офис столове; метални архивни шкафове за папки; контейнери с чекмеджета; офис бюра; етажерки; маси и гардероби.

Те трябва да бъдат нови и неупотребявани, произведени от качествени материали, безопасни, ергономични и удобни за ползване, устойчиви срещу драскане и изгаряне, да не съдържат смоли и други органични съединения, а съставните им части и материали да са влагоустойчиви, термоустойчиви и т.н.

Важно е изделията да бъдат изработени в цветовете бежово, бук, череша, орех, бреза, орех, дъб, какао, венге и сиво.

Критерият за избиране на изпълнител на обществената поръчка е икономически най-изгодната оферта в съотношение цена/качество.

Срокът за получаване на документи от участниците е до 18 ноември, а този на договора е 12 месеца считано от датата на подписване.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
4
Пешо от Виница (преди 4 години)
Рейтинг: 94346 | Одобрение: 30486
Е, поне този път не може да виним Общината за предвидените 240 000 лева. Тези пари са събрани геройски от нестандартните услуги на "възстановителките " по етажите. Даже имаше реклама за тях от Таблото до Общината. Розовите предложения все пак вършат работа. Резултатът е налице. Парите са събрани. Клиентите доволни, "Възстановителките " се показаха като отличнички в занаята, само....доктор Пешев от Венерическия кабинет нещо мърмори за очаквана пандемия, ама ...него кой го слуша?! Бравос.......да живей труда!!!!8-)
12
3
хехе (преди 4 години)
Рейтинг: 2872 | Одобрение: 1482
ами като ще сменяме мебелите, да сменим и "задните части", които са се нацедили в тях Ухилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама