Общинският служител с коронавирус във Варна не е работил с граждани, проверяват още 22 негови колеги

26.06.2020 / 15:57 2

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

За изминалитне 24 часа новите случаи на положителни проби за коронавирус във Варна са 8. Само в един от случаите става въпрос за човек, който е имал контакт със заразен преди това, останалите нямат връзка помежду си. Това каза пред журналисти д-р Дочка Михайлова, директор на Регионалната здравна инспекция във Варна.

Издирени са 61 контактни лица на хората с нови положителни проби. Общинският служител, който се оказа с коронавирус не е работил с граждани. В контакт с него са били 22 колеги, работещи в общината.

Двама от далите положителна проба са били две различни дискотеки, но хората, които са били на тези места няма да се издирват, стана ясно от думите на шефката на РЗИ - Варна. Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Мракобес (преди 1 седмица)
Рейтинг: 5056 | Одобрение: 1031
Е как ще ги издирват като те не са способни на това. В тоя град куче влачи -диря няма. Всеки си прави каквото иска. Карат в насрещното, Като правят ляв влизат в насрещното. НЯма стопове, мигачи. Или се влачат с 30 км/ч или карат с 80 км/ч. От 14-16 никой не спазва забрана за тишина. Музика дъни от коли до среднощ. Тормозят ни с мотори и шумни коли. И тоя от общината защо не казвате в кой отдел е?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама