Огромни задръствания по няколко варненски булеварда

13.02.2018 / 11:15 15

Огромни задръствания в този час по няколко основни варненски булеварда. Много трудно става преминаването по бул.”Сливница” в посока центъра, както и по бул.”Владислав Варненчик”, между двата мола, съобщи Дарик Варна. 

Затруднен е трафикът и по бул. "Христо Смирненски”, бул. ”Цар Освободител” и ул. ”Андрей Сахаров, в района на старите гробища. 

Задръстване тази сутрин има и по ул. ”Шипка”, както и по бул."Ян Палах".

Заради проблемите с трафика автобусите и тролеите на "Градски транспорт" се движат със закъснение. 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
Mitko (преди 8 месеца)
Рейтинг: 1333 | Одобрение: 223
Една добра статия как да решим транспортни проблеми в града https://goo.gl/GiU9ju
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Къде ви е графика? Защо не го обявихте публично? Защо не подготвихте хората за този кошмар? А най-вероятно отговорът е, че изобщо нямате никакъв график! Най-вероятно работите на парче! Най-вероятно изобщо не ви пука какво се случва в града, защото кмета /както винаги е било!/ не живее отвъд булевард Левски.
8
1
това е началото (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Чакайте да затворят и кръстовището на Левски и Цар освободител. Тогава ум не ми стига откъде ще се изнася народа от юг и запад към изток. Само по Смирненски ли????
7
2
Дрисня (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Егати малоумщините,тепъва се почват мъките,не,че са свършвали!
12
0
pdf (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Варна е град с много лоша инфраструктура! ще става и по зле защото зелените площи между блоковете не стават паркинги ами малки кооперации и то без външни паркинги. трябва да всеки блок да има паркинг поне на апартамент по един!  главните булеварди са с много светофари и пешеходни патеки което не е редно! Много от държавните институции и чстни обекти са без паркинг за клиенти и хората паркират незаконно на пътното платно. Аптека,банка,закусвалня... без паркинги е голяма простутия трябва да паркираш на пътя. Кофите за смет са или на пътното платно или в зелена площ или на тротоара което изобщо не е редно. по тесноте тротоари има огромни дървета табели.... Всичко това е така защото хората не знаят че не е редно да бъде така и не търсят отговорност от местната управа. Тоест като живееш цял живот в мизерия и кочина няма как да знаеш че може и да е по добре.
5
2
Оня там (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Хайде сега много станахме мрънкащите, ама реално няма как да стане без такива неудобства.... ама колко глупав трябва да си за да затвориш булеварда преди крастовището на Автогарата и съответно две колони автомобили как по точно за 15 секунди колкото е светофара да се изнесат по Сахаров ?! Малко и акъл трябва........ да го затворят още на мол Варна, че да може хората от кварталите да поемат или към девня или към сливница. 
13
2
Варненец (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Варна стана едно голямо гето! Не само заради ремонтите в момента. Не спират строежите на нови кооперации, като след приключване на строителните работи не се облагородява района около тях. Тотална липса на паркоместа, постоянен приток на пришълци от ТХ СС Н РР .
10
2
Дудко (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Пълен блокаж на града беше тази сутрин,да ви се невиди и булеварда,работете нощем бе,мързели такива!
14
1
Възмутена (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ??? ЗА ДА УСПЕЕТЕ ПО-БЪРЗО ДА ОКРАДЕТЕ ПАРИТЕ, ГРАДА ЗАПРИЛИЧА НА МИННО ПОЛЕ!!! ЗАТВОРИХТЕ НАВСЯКЪДЕ , " ЗА ДА УСКОРИТЕ УЖ РЕМОНТА...."А НИЕ ДА СЕ ЧУДИМ КАК И ОТ КЪДЕ ДА МИНАВАМЕ,ЗА ДА СТИГНЕМ ДО РАБОТНИТЕ СИ МЕСТА!!!
11
3
колко (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Регулировчици видяхте ?
14
1
Бачка се денем (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Нощем (на тъмно) се усвояват парите.
13
2
иван (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Целия град е едно голямо задръстване, с кал, дупки, липса на тротоари и осветление. а в новото строителство липсва каквато и да е инженерна мисъл
15
1
dfgh (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Вечерта въобще работи ли се?  Такива ключови места трябва да се работи 24/7 за да може да се завършат максимално бързо и да се намали създаденото неудобство.Немога да разбера защо това е толкова извънземен подход на работа в тази държава. 
2
7
Тиква (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Да ви го ръгна на булеварда!
14
3
Коч (преди 8 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Закъсмяхме за работа поради затварянето на бул.Владислав посока центъра.Малоумна сган,затваряйте нощем,или в неделен ден.Типично по бай ганьовски!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама